Головна Новини Суспільство Війна з Росією Міноборони РФ знову скаржиться на атаку дронів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони РФ знову скаржиться на атаку дронів: подробиці

Цього разу до Міноборони РФ зафіксували дрони під Калугою

16 серпня 2023, 08:00 comments2745
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони РФ заявило про нібито атаку невідомих безпілотників у Калузькій області вранці 16 серпня. У відомстві Сергія Шойгу також розповіли, що, як завжди, ефективно спрацювала система ППО в регіоні. Зазначається, що результатом роботи ворожої ППО стало знищення трьох дронів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в офіційному Telegram-каналі Міноборони РФ.

Міноборони РФ знову скаржиться на атаку дронів: подробиці

Безпілотник. Фото: з відкритих джерел

В оборонному відомстві країни-агресора традиційно впевнені, що за атакою безпілотників стоїть саме Київ. Також традиційно у Міноборони РФ рапортують, що "руйнувань та постраждалих немає".

"Російськими засобами ППО всі БПЛА були своєчасно виявлені та знищені", — похвалилися в міністерстві.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна дронів у серпні явно вийшла на новий рівень. З боку росіян ми бачимо звичні нальоти з використанням різного виду БПЛА, але з традиційним наголосом на "Шахеди". З боку України були атаки морськими дронами по російському десантному кораблю "Оленегорский горняк" і підсанкційному нафтовому танкеру країни-агресора SIG. Практично щодня з'являються нові дані про атаки за допомогою безпілотників тимчасово окупованого Криму. Все частіше БПЛА залітають до Москви та Підмосков'я. Про що говорить нарощування саме цієї компоненти війни? Як ситуація з атаками дронів може розвиватися далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому в Росії, незважаючи на санкції, все більше ракет для атак по Україні – як вирішити складну проблему.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини