Головна Новини Суспільство Війна з Росією Міноборони РФ заявило про "знищення" першого Patriot в Україні: у ЗСУ відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони РФ заявило про "знищення" першого Patriot в Україні: у ЗСУ відреагували

"Кинжал" вважали гіперзвуковою суперзброєю голови Кремля

16 травня 2023, 16:37 comments2188
Поділіться публікацією:

Російське Міноборони після нічної ракетної атаки по Україні стверджує, що нібито знищило ЗРК Patriot у Києві. У свою чергу, у Повітряних силах ЗСУ відмовилися коментувати такі заяви ворога. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на спікера командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Міноборони РФ заявило про "знищення" першого Patriot в Україні: у ЗСУ відреагували

ЗРК Patriot. Фото: з відкритих джерел

"Ми залишимо це без коментарів. Ми не коментуватимемо російські джерела", — заявив Юрій Ігнат.

Варто зазначити, сьогодні Міноборони РФ оголосило, що під час обстрілу Києва їхня ракета "Кинжал" нібито знищила комплекс Patriot у Києві.

У щоденному зведенні відомство голослівно нафантазувало, що в процесі удару, завданого по Києву вночі на 16 травня, "високоточним ударом гіперзвуковим ракетним комплексом "Кинжал" було вражено зенітний ракетний комплекс Patriot виробництва США". При цьому жодних подробиць чи додаткової інформації на підтвердження цього повідомлення росіяни не надали.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Держдеп відреагував на бажання деяких союзників України розпочати навчання українських пілотів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – травневий європейський марафон президента України після Фінляндії та Нідерландів продовжили Італія, Німеччина та Франція. Які висновки можна зробити після візитів до двох останніх (лідери ЄС, учасники сумнозвісних Мінських угод)? Про що в цілому говорить ця євроактивність Володимира Зеленського, який також відвідав Велику Британію? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – жити залишилося не так уже й багато: Буданов зробив нову заяву про стан здоров'я Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини