Головна Новини Суспільство Війна з Росією Міноборони показало вражаюче відео ЗСУ з поля бою на Херсонщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони показало вражаюче відео ЗСУ з поля бою на Херсонщині

Міноборони показало відео з фронту

6 жовтня 2022, 22:46
Поділіться публікацією:

Українські захисники продовжують прориватися на нові позиції в Херсонській області. В оборонному відомстві показали відео з поля бою. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на сторінку Міністерства оборони України.

Міноборони показало вражаюче відео ЗСУ з поля бою на Херсонщині

ЗСУ продовжують йти в наступ на Херсонщині (фото з відкритих джерел)

"Це блокбастер, але це не фільм. Це реалії наших солдатів", — йдеться у повідомленні під відео.

На опублікованих кадрах можна побачити, як українські військові на Humvee мчать вперед під вогнем росіян. Цей бій відбувається на Херсонщині, де зараз бореться з окупантами 59 окрема мотострілецька бригада.

"Зупинити їх може тільки море", — йдеться в повідомленні Міноборони.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що російські окупанти підірвали дамбу на Донеччині. Тікаючи від ЗСУ, російські окупанти підірвали дамбу у Донецькій області. В результаті селище Райгородок було підтоплене. В Генштабі повідомили актуальну інформацію станом на 6 жовтня о 18:00 щодо російського вторгнення. Як додали в Генштабі, у Сватовому, вже заміновані основні інфраструктурні об’єкти, будівлі та території.

Також "Коментарі" писали про те, що росіяни намагалися вербувати "азовців", які виходили з "Азовсталі". Представники російського ГРУ намагалися вербувати захисників полку "Азов", які виходили з "Азовсталі". Умовляли воювати не проти України, а проти США та Заходу. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час брифінгу розповів начальник штабу полку "Азов" майор Богдан Кротевич "Тавр". Начштабу полку "Азов" розповів, що ГРУ РФ було заздалегідь відпрацьовано методичку – саме бійцям "Азова" робилася пропозиція піти на співпрацю з Росією і розпочати війну проти США та колективного Заходу.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини