Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни намагалися вербувати "азовців", які виходили з "Азовсталі": що пропонували
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни намагалися вербувати "азовців", які виходили з "Азовсталі": що пропонували

Росіяни хотіли перетягнути "азовців" на свій бік, нібито "щоб знищувати США"

6 жовтня 2022, 13:44 comments1283
Поділіться публікацією:

Представники російського ГРУ намагалися вербувати захисників полку "Азов", які виходили з "Азовсталі". Умовляли воювати не проти України, а проти США та Заходу. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час брифінгу розповів начальник штабу полку "Азов" майор Богдан Кротевич "Тавр".

Росіяни намагалися вербувати "азовців", які виходили з "Азовсталі": що пропонували

Начальник штабу полку "Азов" майор Богдан Кротевич "Тавр". Фото: з відкритих джерел

Начштабу полку "Азов" розповів, що ГРУ РФ було заздалегідь відпрацьовано методичку – саме бійцям "Азова" робилася пропозиція піти на співпрацю з Росією і розпочати війну проти США та колективного Заходу.

"Коли ми вийшли з полону, вони хотіли завербувати "Азов" як підрозділ тим, що хлопці ви добре воюєте (я зараз цитую ГРУ, а не себе) і разом знищуватимемо Захід і США. У "азовців" одностайною була думка: Вони – наші вороги. Ми – українські військові. Україна – наша Батьківщина", – наголосив Богдан Кротевич.

При цьому військовий попросив журналістів не уточнювати, що відбувалося в полоні, як вдавалося впоратися з тим, що там відбувалося, бо ще не всіх військових вдалося повернути додому. Багато українських хлопців і досі у полоні. І розголошення деякої інформації може нашкодити їм. А Росія – це не та країна, де можуть прислухатися до суспільного резонансу та змінити своє ставлення.

Читайте на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський вкотре звернувся до росіян, наголосивши, що вони вже програли, а також припустивши, що все більше громадян РФ розуміють, що вони, які насильно мобілізуються, мають загинути просто тому, що одна людина не хоче припинити війну. Що можна сказати про вплив мобілізації на ситуацію до? Чи є ймовірність, що коли "мобики" підуть назад у гробиках, це якось розхитає ситуацію та прискорить повалення Путіна? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

6 жовтня 2022, 14:54

Ти диви! Вони не бояться, що за розголошення інформації про це нашкодить тим, хто в полоні. Брехня нарцисів Zе-руандаістів, понад усе!

Ігор

6 жовтня 2022, 13:08

Доглянуте хутро на обличчях. Здорові та гладкі личка. Страждали як Сенцов з бабою Юлею. Зараз вони самі і їх сім'ї будуть на всьому пільгово-безкоштовному. Суспільство буде в неоплатному боргу у цих побэдобэсыв - тобто кріпацтво на багато поколінь. Ще пропаганда Zе-руандаістів навчила брехні, щоб нарешті втягнути світ в свої православні розбірки зла зі злом.


Новини