Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські окупанти підірвали дамбу на Донеччині: підтоплено селище
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти підірвали дамбу на Донеччині: підтоплено селище

Російські окупанти використовують в Україні тактику випаленої землі

6 жовтня 2022, 21:12
Поділіться публікацією:

Тікаючи від ЗСУ, російські окупанти підірвали дамбу у Донецькій області. В результаті селище Райгородок було підтоплене. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Російські окупанти  підірвали дамбу на Донеччині: підтоплено селище

Російські окупанти все знищують, тікаючи (фото з відкритих джерел)

В Генштабі повідомили актуальну інформацію станом на 6 жовтня о 18:00 щодо російського вторгнення.

"Як і раніше, російські окупанти використовують тактику випаленої землі в Україні.У Кадіївці відбувається масове знищення архівів та копій документів, особливо тих, що містять історію окупації . Так, під час чергового хаотичного відступу ворог здійснив підрив дамби, що спричинило підтоплення населеного пункту Райгородок", — йдеться у повідомленні.

Як додали в Генштабі, у Сватовому, вже заміновані основні інфраструктурні об’єкти, будівлі та території.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Генштаб попереджає українців про небезпеку 7 жовтня.7 жовтня РФ може масовано обстріляти українські території, адже в цей день очільник Кремля Володимир Путін святкує свій день народження. Тож Генеральний штаб ЗСУ попереджає громадян нашої країни. Відповідне звернення озвучив під час брифінгу  заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов. У Генштабі повідомили, що ймовірно Путін особисто керуватиме обстрілами. Або це буде власна ініціатива військового керівництва РФ, щоб зробити такий символічний "подарунок" главі Кремля.
 Також "Коментарі" писали про те, що Росія хоче затвердити анексію частини України через ООННаступного тижня Генеральна Асамблея ООН розгляне, чи слід засудити псевдореферендуми на окупованих територіях та спробу анексії 4 областей України. Москва лобіює таємне голосування з цього питання.
 
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини