Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генштаб попереджає українців про небезпеку 7 жовтня: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Генштаб попереджає українців про небезпеку 7 жовтня: яка причина

День народження у Путіна 7 жовтня

6 жовтня 2022, 19:41 comments2986
Поділіться публікацією:








7 жовтня РФ може масовано обстріляти українські території, адже в цей день очільник Кремля Володимир Путін святкує свій день народження. Тож Генеральний штаб ЗСУ попереджає громадян нашої країни. Відповідне звернення озвучив під час брифінгу  заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов.

 Генштаб попереджає українців про небезпеку 7 жовтня: яка причина

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Враховуючи прив'язливість нашого противника до сакральних дат, а ми пам'ятаємо, що на День Незалежності противник здійснював масовані удари, щоб посіяти паніку. Не виключається, що противник буде таке робити і на день народження свого вождя", — повідомив Громов.

У Генштабі повідомили, що ймовірно Путін особисто керуватиме обстрілами. Або це буде власна ініціатива військового керівництва РФ, щоб зробити такий символічний "подарунок" главі Кремля.

"Якщо це буде рішення військових керівників, то хотілось би, щоб вони накосячили, і були кадрові рішення. А для наших військових це буде звичайний день. Вони, мабуть, будуть намагатися надати противнику як можна більше можливостей побувати на концерті Кобзона", — підсумував Громов.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Росія перекинула в Україну резервні підрозділиНа Донецький та Південнобузький напрямки на цьому тижні  РФ перекинула  резервні підрозділи. Таку заяву зробила  заступниця міністра оборони Ганна Маляр. Чиновниця  заявила, що Росія в рамках мобілізації почала формувати територіальні з'єднання та частини, які можуть ввести на анексовані українські території задля підтримки окупаційного режиму. За її словами, українська розвідка має дані, що протягом тижня збільшилася загальна кількість російської армії в Україні. Зокрема їх чисельність зросла до 127 батальйонно-тактичних груп. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини