Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ перекинула в Україну резервні підрозділи: куди їх кинули
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ перекинула в Україну резервні підрозділи: куди їх кинули

Маляр повідомила, що РФ перекидає в Україну свої резерви

6 жовтня 2022, 17:51 comments1040
Поділіться публікацією:








На Донецький та Південнобузький напрямки на цьому тижні  РФ перекинула  резервні підрозділи. Таку заяву зробила  заступниця міністра оборони Ганна Маляр під час брифінгу.

РФ перекинула в Україну резервні підрозділи: куди їх кинули

Ганна Маляр (фото з відкритих джерел)

Чиновниця  заявила, що Росія в рамках мобілізації почала формувати територіальні з'єднання та частини, які можуть ввести на анексовані українські території задля підтримки окупаційного режиму.

"Противник активізував введення в операцію підрозділів резерву у Донецькому та Південнобузькому операційних районах", — розповіла заступниця міністра Ганна Маляр.

За її словами, українська розвідка має дані, що протягом тижня збільшилася загальна кількість російської армії в Україні. Зокрема їх чисельність зросла до 127 батальйонно-тактичних груп. Відомо, що одна така група складається з 600-800 солдатів. Тож за підрахунками української сторони, на території нашої держави сьогодні перебувають від 76 до 101 тисячі російських загарбників.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у розвідці назвали кількість вже мобілізованих росіян. Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про те, що план часткової мобілізації незабаром буде виконано, адже вже вдалося мобілізувати і почати навчати 200 тисяч росіян. Проте реальна кількість мобілізованих менша, хоч і перетинає 100 тисяч. Таку заяву зробив представник української розвідки Андрія Юсова в ефірі загальнонаціонального телемарафону. За словами Юсова, на першому етапі Росія готується закликати понад 300 тисяч росіян.   Також представник ГУР додав, що Україна знає точну кількість мобілізованих, але розвідка поки що не розголошуватиме ці цифри.

 
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини