Головна Новини Суспільство Війна з Росією У розвідці назвали кількість вже мобілізованих росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

У розвідці назвали кількість вже мобілізованих росіян

Росія готова кинути на війну проти України додатково 200 тисяч росіян

6 жовтня 2022, 12:40
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про те, що план часткової мобілізації незабаром буде виконано, адже вже вдалося мобілізувати і почати навчати 200 тисяч росіян. Проте реальна кількість мобілізованих менша, хоч і перетинає 100 тисяч. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на слова представника української розвідки Андрія Юсова в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

У розвідці назвали кількість вже мобілізованих росіян

Мобілізація в Росії. Фото: з відкритих джерел

За словами Юсова, на першому етапі Росія готується закликати понад 300 тисяч росіян.                                                                                                       

"Шойгу оголосив про 200 тисяч, але 200 тисяч ще немає. Це менша кількість. Ми не знаємо, для чого вони завищили показники, можливо, перед керівництвом рапортують, можливо, з іншою метою. Це більше 100 тисяч людей. Ми знаємо відповідні показники. .", — заявив Юсов.

Також представник ГУР додав, що Україна знає точну кількість мобілізованих, але розвідка поки що не розголошуватиме ці цифри.

Читайте на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський вкотре звернувся до росіян, наголосивши, що вони вже програли, а також припустивши, що все більше громадян РФ розуміють, що вони, які насильно мобілізуються, мають загинути просто тому, що одна людина не хоче припинити війну. Що можна сказати про вплив мобілізації на ситуацію до? Чи є ймовірність, що коли "мобики" підуть назад у гробиках, це якось розхитає ситуацію та прискорить повалення Путіна? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини