Головна Новини Суспільство Війна з Росією Міни майже у кожному кабінеті: показали, що окупанти зробили з будівлею СБУ у Херсоні (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Міни майже у кожному кабінеті: показали, що окупанти зробили з будівлею СБУ у Херсоні (ВІДЕО)

Російські окупанти замінували майже кожен кабінет у будівлі СБУ у Херсоні

20 листопада 2022, 23:28
Поділіться публікацією:

Майже кожен кабінет будівлі Служби безпеки України у Херсоні  був замінований російськими окупантами. Російську міну знайшли навіть під принтером. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на спікера ОК "Південь" Владислава Назарова в Telegram.

Міни майже у кожному кабінеті: показали, що окупанти зробили з будівлею СБУ у Херсоні (ВІДЕО)

Будівля СБУ у Херсоні (фото з відкритих джерел)

За словами Назарова, російські окупанти заклали під принтер у приміщення СБУ міну МЛ7. Окрім цього, він повідомив, що схожі "сюрпризи" були знайдені біля пристроїв, що не знімаються.

"Тому й у деяких випадках розмінування неможливе, і єдиний вихід — це підрив замінованої споруди", — заявив Назаров.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що відомо в яке українське місто тікають російські військові після відступу з Херсону. Після втечі з Херсону російські війська збільшують свою присутність в Маріуполі. 11 листопада українська влада офіційно оголосила про звільнення Херсона від російської окупації. В центр міста увійшли ЗСУ, а місцеві мешканці радісно їх вітали. Відповідні кадри потрапили в соцмережі.

Також "Коментарі" писали про те, що Медведєв звернувся до росіян, після повернення Херсону до України.Головне управління розвідки України 11 листопада повідомило, що Херсон повернувся під контроль України. У зв'язку з такими діями до росіян звернувся заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв. Він сказав, що не варто панікувати. Російський політик закликав росіян не сумувати і не давати радощів близьким і далеким ворогам. Також Медведєв просить російський народ нагадувати про велич і неосяжність "русского мира". Визволення Херсону для російської громадськості став неочікуваним кроком. Один з головних ідеологів "русского мира" Олександр Дугін заявив, що це "крок до Армагедону".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини