Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мігранти з Азії воюють проти України: скількох завербували у Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Мігранти з Азії воюють проти України: скількох завербували у Москві

Стало відомо, скільки мігрантів московська влада завербувала на війну проти України

28 червня 2024, 20:12
Поділіться публікацією:

Російські загарбники активно вербують нелегальних мігрантів для загарбницької війни проти України.

Мігранти з Азії воюють проти України: скількох завербували у Москві

Азійські мігранти воюють за РФ. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, щоби зменшити соціальну напругу в російському суспільстві від божевільної війни через загарбницькі примхи Володимира Путіна, Кремль активно рекрутує на війну малозначущі для нього соціальні елементи. Такими є ув’язнені та мігранти.

Як зазначає Центр спротиву, у Москві російській армії вдалося залучити для участі у війні проти українців 30 тисяч нелегалів. В обмін за участь у війні нелегалам обіцяють російське громадянство, але більшість з них не дочекаються виконання обіцянки, оскільки будуть ліквідовані в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава НАТО Єнс Столтенберг заявив, що російська армія не здатна здійснити великий прорив на фронті. "Росіяни знову спробували почати наступ цієї весни і влітку, але поки що досягли лише незначних успіхів. Ми побачили, що українці змогли втримати оборону", — заявив Єнс Столтенберг. За словами генсека, що у НАТО немає жодних підстав вважати, що у РФ є можливості та сили для здійснення великих проривів. При цьому він відзначив, що Росія продовжить наступати та завдавати авіаудари.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники, швидше за все, незабаром зможуть захопити місто Красногорівка у Донецькій області, повідомив лейтенант ЗСУ з позивним "Алекс". "У Красногорівці погані справи. Будинок за будинком противник має просування в приватному секторі. Зараз на цій ділянці пекельні бої. Наші підрозділи сильно виснажені", — розповів лейтенант ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини