Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ми зараз не в кращому становищі: у Третій штурмовій шокували інформацією з фронту
commentss НОВИНИ Всі новини

Ми зараз не в кращому становищі: у Третій штурмовій шокували інформацією з фронту

Заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін закликав українців перестати вірити у швидкий мир

сьогодні, 12:05
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська досягли просування на важливих ділянках фронту. Ситуація складається так, що воєнні дії можуть наблизитись до великих міст. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в Telegram зробив замкомандира Третьої штурмової бригади Максим Жорін.

Ми зараз не в кращому становищі: у Третій штурмовій шокували інформацією з фронту

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Всі вже ніби звикли до новин про просування російських військ, "десь там на Сході". Ну рухаються — і хай рухаються собі, не так страшно. Але вони вже до Покровська дорухались, а далі інші міста. В тому числі великі міста з сотнями тисяч людей", — зазначив Жорін.

Військовий заявив, що динаміка війни зараз дуже висока, а ворог лише нарощує темпи. Натомість українські підрозділи виснажуються – без ротацій та нормальної заміни.

"Українському суспільству треба прокинутися. Не хочеться нікого лякати, але ми зараз не в кращому становищі. Щоб усе це вивезти — треба діяти, а не чекати і мріяти. І що дуже важливо — перестати вірити в казки про миттєву перемогу та мир, який хтось за нас зробить", — додав Жорін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — The Times розповіло, чому війна в Україні стає небезпечнішою.                                                          

Також видання "Коментарі" повідомляло – припинення вогню в Україні може призвести до більшої шкоди, ніж користі. У тих реаліях, які складаються сьогодні, таке перемир'я лише підбадьорить російського диктатора Володимира Путіна, послабить Україну та закладе фундамент нових військових дій. Заходу має попрацювати для того, щоб знайти найкращий план. Про це пише "Bloomberg".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини