Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ми йдемо до кінця: у Міноборони України дали прогноз, коли реально закінчити війну та звільнити Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

Ми йдемо до кінця: у Міноборони України дали прогноз, коли реально закінчити війну та звільнити Крим

У Міноборони України вважають, що війна в Україні може закінчитися вже навесні 2023 року

19 листопада 2022, 12:00 comments1704
Поділіться публікацією:

У Міноборони України є оптимістичний прогноз, який ґрунтується на тому, що відбувається зараз на фронті. Вже до початку зиму українські військові можуть встановити контроль за раніше анексованим Кримом. Війна у такому разі може закінчитися вже навесні наступного року. Про це пише видання "Коментарі", з посиланням на слова заступника міністра оборони України Володимира Гаврилова в інтерв'ю "Sky News".

Ми йдемо до кінця: у Міноборони України дали прогноз, коли реально закінчити війну та звільнити Крим

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Гаврилов вважає, що українським силам реально деокупувати Крим уже до кінця грудня.

Заступник міністра оборони України також висловився про тему переговорів між Україною та Росією. На думку військового, політики можуть довго розмірковувати на цю тему, але ВСУ має одне переконання – переговори можливі лише після того, як останній російський солдат залишить територію України. Досі всі міркування про переговори – просто балаканина.

"Усередині суспільства в Україні є рішення, що ми йдемо до кінця. Неважливо, який сценарій лежить на столі. Люди заплатили багато крові, багато зусиль за те, чого ми вже досягли, і всі знають, що будь-яка затримка чи заморожений конфлікт – це лише продовження цієї війни проти існування України як нації", — наголосив Володимир Гаврилов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Офісі президента відреагували на розмови про таємні переговори Заходу з Путіним. .

Також видання "Коментарі" писало – що означає вирок Окружного суду Гааги в Нідерландах, який ухвалив, що пасажирський "Боїнг" (рейс МН17, майже 300 осіб на борту) було знищено у липні 2014-го російською системою "Бук", а постріл робився із тимчасово окупованої частини Донецької області? Про що свідчить реакція російської сторони? Чи є шанс закликати країну-агресора до реальної відповідальності за це та інші злочини? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини