Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ми відкриваємо дебати: Макрон зробив нову заяву про відправку військ до України
commentss НОВИНИ Всі новини

Ми відкриваємо дебати: Макрон зробив нову заяву про відправку військ до України

Макрон заявив, що Франція "не воює проти російського народу і відмовляється вступати у логіку ескалації"

5 березня 2024, 08:10 comments1267
Поділіться публікацією:

Президент Франції Емманюель Макрон дав зрозуміти, що його заява про можливе відправлення військ в Україну була "відкриттям дебатів". Як передає портал "Коментарі", про це французький лідер повідомив в інтерв'ю "Novinky".

Ми відкриваємо дебати: Макрон зробив нову заяву про відправку військ до України

Еммануель Макрон. Фото: з відкритих джерел

Президент Франції зазначив, що коли йому поставили питання про введення військ в Україну, то він сказав, що "нічого не можна виключати".

"Ми відкриваємо дебати та думаємо про все, що можна зробити для підтримки України", — висловився Еммануель Макрон.

Президент зазначив, що учасники саміту для допомоги Києву в Парижі домовилися про п'ять сфер, де вони можуть посилити підтримку — кіберзахист, спільне виробництво техніки в Україні, безпеку країн на кордоні з РФ та Україною, можливість допомоги на кордоні з Білоруссю та розмінування.

"Крім того, я завжди чітко розумів наші рамки: ми не воюємо проти російського народу і відмовляємось вступати в логіку ескалації", — заявив французький лідер.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Франції Еммануель Макрон, який сколихнув усіх своєю заявою про можливе відправлення військовослужбовців країн НАТО до України, збирає з цього приводу лідерів парламентських партій своєї країни. За даними видання Le Figaro, Єлисейський палац надіслав відповідне запрошення лідерам партій на 7 березня. Тим часом, все частіше в Альянсі озвучують думку, що уникнути війни з Росією не вдасться, якщо дати тій перемогти в Україні. Про це говорять і європейці, і той самий голова Пентагону Ллойд Остін. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" подібну риторику та ймовірність її втілення у життя.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Макрон і Шольц не ладнають між собою: як це шкодить Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини