Головна Новини Суспільство Війна з Росією «Ми отримаємо продовження війни»: у Зеленського розповіли, чому переговори з РФ неможливі
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ми отримаємо продовження війни»: у Зеленського розповіли, чому переговори з РФ неможливі

На Банковій упевнені, що якщо розпочати сьогодні переговори з РФ, то її апетити зростуть і війна продовжиться.

8 серпня 2022, 11:00
Поділіться публікацією:

Багато хто запитує, чому немає переговорів між Росією та Україною? Відповідь на це запитання проста – тому що неможливо знайти точку консенсусу. Якщо навіть уявити, що сторони сіли за стіл переговорів, то апетити Росії зросли і згодом знову відновилася б війна. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю виданню El Pais заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

«Ми отримаємо продовження війни»: у Зеленського розповіли, чому переговори з РФ неможливі

Офіс президента. Фото: Українска правда

За словами радника голови ОП, для Москви важливо, щоб ті території, які їй вдалося захопити, залишилися за Росією. Для України така позиція є неприйнятною. Якщо говорити про те, що Росія та Україна сіли за стіл переговорів, то сьогодні Москва вимагатиме, щоб Херсонська, Запорізька, Донецька та Луганська області відійшли до Росії. Така вимога означатиме, що апетити Кремля зростуть і через деякий час знову світ побачить ще більш запеклу війну. Михайло Подоляк прогнозує, що потім Росія стане ще агресивнішою на європейському ринку і виникне повний хаос. Європі доведеться ще більше заплатити за таку поведінку Росії.

Подоляк вважає, що якщо Європа хоче відновити довоєнну Україну, необхідно, щоб ми і тактично переграли Росію. Лише тоді Європа зможе повернутись до мирного життя.

Михайло Подоляк підкреслив, якщо залишиться бодай якесь невирішене питання з Росією, то надалі з цього вогнища може знову відновиться війна, яка врешті-решт буде без кінця.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін нікуди не зникне: у РНБО зробили заяву про майбутні переговори.

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни готують масову депортацію українських дітей: названо область.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини