Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Ми їх зжеремо": Арестович поділився прогнозом про хід наступу ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ми їх зжеремо": Арестович поділився прогнозом про хід наступу ЗСУ

Екс-радник глави Офісу президента України Олексій Арестович впевнений у тому, що ЗСУ в Запорізькій області "дійдуть до моря"

18 серпня 2023, 20:34 comments1040
Поділіться публікацією:

Олексій Арестович відомий своїм прогнозом весни 2022 року про закінчення війни "за два-три тижні" поділився своїм баченням ходу українського контрнаступу на Півдні, в Донецькій та Запорізькій областях. Про це повідомляють "Коментарі".

"Ми їх зжеремо": Арестович поділився прогнозом про хід наступу ЗСУ

Арестович вірить в перемогу ЗСУ

На його думку, українське командування послідовно демонструвало вищий рівень тактичного та стратегічного військового мистецтва порівняно зі своїми російськими візаві — під час Київської, Харківської та Херсонської операцій командування ЗСУ перегравало росіян. Тому, впевнений Арестович, і в Запорізькій області, і в Донецькій ЗСУ переграють армію Росії.

Як стверджує Арестович, основна битва розгорнеться навіть не за вихід до Азовського моря, а за "карту залізниць" — важливі залізничні вузли, якими постачається окупаційна армія. Наприклад, за Волноваху.

"Ми їх зжеремо, зламаємо і доїмо десь до жовтня-листопада, — каже Арестович про окупаційні війська на Півдні України в інтерв'ю російській ліберальній блогерці Юлії Латиніної. — Нагадую, що Херсон ми взяли в листопаді".

Наразі, на думку популярного блогера, військово-політичне керівництво України реалізує три завдання на півдні – фізичне знищення сил противника, пробиття коридору до моря, з перерізанням сухопутного коридору до Криму та збереження боєздатності нашої армії.

"Їх чекає сюрприз всього їхнього життя, щодо наших "останніх резервів", — говорить Арестович про численні заяви російських ЗМІ про вичерпання стратегічного резерву ЗСУ.

Тим часом, у Польщі проведуть референдум: "Вони хочуть, щоб ґвалтували жінок".

В Енергодарі завдали удару дроном по окупантах.

А експерти розповіли, чи справді Україну готують до переговорів із Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

18 серпня 2023, 20:45

Молодець, вміє всиляти надію бадьорими прогнозами, хоч і не реальними. От голова Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі вважає, що "Наступ ЗСУ буде довгим і повільним". Правда все (цивільне) тіло України стікає кров'ю; життя обмежено як у КНДР; окуповані мешканці страждають і асимілюються; бажаючих залишитись у ЄС більшає; безлад, занепад і розкрадання країни більшає; перспектива країни згасає; її відставання і перетворення на Сирію, Афганістан все ближче; корумповані будут користуватись владою нескінченно; ... і роки йдуть та йдуть. Але те дрібнички.


Новини