Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мешканці Мелітополя почули потужні вибухи та побачили пожежу: стало відомо, що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Мешканці Мелітополя почули потужні вибухи та побачили пожежу: стало відомо, що сталося

Росіяни ліквідували власну техніку

22 липня 2022, 12:13 comments1522
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому місті Мелітополь (Запорізька область) росіяни знищили свій власний БПЛА. Про це розповів мер Мелітополя Іван Федоров під час цілодобового телемарафону.

Мешканці Мелітополя почули потужні вибухи та побачили пожежу: стало відомо, що сталося

Мер Мелітополя Іван Федоров (фото з відкритих джерел)

Так, за словами Федорова, у ніч проти 21 липня мешканці міста почули гучний вибух, а потім побачили пожежу на одному з полів. Повідомляється, що супротивник збив власний безпілотний літальний апарат.

"Після того, як вивчили те, що сталося, було зрозуміло, що ворог сам збив свій літальний об'єкт. Він упав і підпалив два поля, які після цього згоріли", – розповів міський голова.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що українські десантники розгромили дивізіон російських гаубиць "Мста-Б" з особовим складом та БК (ВІДЕО). ЗСУ дають гідну відсіч окупантам. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що угода щодо "зернового питання" : які шанси на те, що угода буде досягнута та запрацює. На що Україна не може піти в угоду щодо "зернового питання". Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що розваги російських чиновників : як вони чекали по 250 днів на карантині, щоб зустрітися з Путіним. Історії про нескінченні карантини перед особистою зустріччю з Путіним та численні обов'язкові аналізи не є таємницею. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що Лукашенко заявив , що зараз "особливий момент", коли можна завершити війну на "прийнятних умовах" (ВІДЕО). Лукашенко вкотре вирішив роздавати свої "цінні" поради Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини