Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мер Мелітополя розповів, де вчора ЗСУ знатно підсмажили окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Мелітополя розповів, де вчора ЗСУ знатно підсмажили окупантів

Окупанти чотири дні поспіль звозили свою техніку та особовий склад до місць, де прогриміли вибухи

7 квітня 2023, 10:12
Поділіться публікацією:

У Мелітополі та Мелітопольському районі вчора пролунали вибухи у тих місцях, куди ворог напередодні звозив свою військову техніку та особовий склад. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Мер Мелітополя розповів, де вчора ЗСУ знатно підсмажили окупантів

Мелітополь. Фото: з відкритих джерел

"Вчора приблизно о пів на дев'яту вечора були чутні вибухи на сході нашого міста та на сході Мелітопольського району. Це було безпосередньо у селищі Веселе, а за кілька днів до того, як там відбувалися вибухи, ми повідомляли, що ворог уже 4 дні поспіль звозить туди свою військову техніку та особовий склад. Також є знаковим те, що ворог намагався це робити під час відключення мобільного зв'язку та інтернету у цьому селищі", — розповів Федоров.

За його словами, окупанти навмисне вимкнули мобільний зв'язок та інтернет, щоб місцеві жителі ні про що не могли повідомляти українську сторону, але їм це не вдалося.

Іван Федоров додав, що за день до цього була зовсім пекельна ніч у ворога, бо протягом 3 чи 4 днів вони вертольотами звозили на наш Мелітопольський аеродром чергову партію свого надважливого вантажу, і в одну ніч цей вантаж через те, що не змогли подбати вороги про правила безпеки, весь цей вантаж вибухнув і більше його немає. І така ситуація вже другий тиждень поспіль.

Читайте також на порталі "Коментарі" — авторитарні режими розгойдують тему ядерної зброї: про що говорять заява КНДР та позиція Китаю.

Також видання "Коментарі" повідомляло – було дуже голосно: стало відомо, що підірвали в окупантів у Мелітополі в районі аеродрому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини