Головна Новини Суспільство Війна з Росією Медведєв закликав "знищити українську державу вщент"
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв закликав "знищити українську державу вщент"

На тлі нещодавніх пропозицій союзника РФ Лукашенка про мирні переговори, які нібито йдуть від Росії, Дмитро Медведєв заявляє про намір "повного демонтажу української держави"

19 серпня 2023, 19:04 comments1679
Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв заявив про те, що метою Росії у поточній війні є повний демонтаж української держави та її знищення "дотла". Про це, як повідомляють "Коментарі", він написав у своєму телеграм-каналі.

Медведєв закликав "знищити українську державу вщент"

Дмитро Медведєв

"Ми не повинні зупинятися доти, доки не буде повністю демонтовано нинішню терористичну за своєю суттю українську державу. Вона має бути знищена вщент (дотла). Точніше, щоб навіть попелу від неї не залишилося. Щоб ця мерзота ніколи, ні за яких умов не могла відродитися", — заявляє рашист Медведєв.

У своїх шовіністичних напівфашистських мріях соратник Путіна розраховує на швидку "втому" західних союзників від конфлікту в Україні та на зміну правлячих еліт до ЄС та США.

"Захід ніколи не вийде за межі того, що почне надто шкодити його інтересам. Якби він у голос не голосив на своїх самітах і в ООН. Чужа війна рано чи пізно стає нудною, витратною та неактуальною", — не приховує своїх зовнішньополітичних розрахунків Медведєв.

— Це екзистенційний конфлікт, — агресивно заявляє Медведєв про бажання РФ і надалі продовжувати війну. — Або вони, або ми.

Тим часом, стався приліт російської ракети по центру Чернігова.

Україна наступає на півдні, Росія – на Харківщині: у британській розвідці розповіли, хто має успіх. Британська розвідка проаналізувала ситуацію на фронті за останній тиждень.

А Боррель назвав РФ "бензоколонкою з атомною бомбою". Верховний представник ЄС із закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель назвав Росію "бензоколонкою", на це відреагувала прес-секретар МЗС РФ Марія Захарова.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини