Головна Новини Суспільство Війна з Росією Медведєв похвалився новою зброєю і розповів, чого вона боїться
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв похвалився новою зброєю і розповів, чого вона боїться

Заступнику голови Ради безпеки РФ продемонстрували нову російську ракету

29 вересня 2023, 18:47 comments1060
Поділіться публікацією:

Заступнику голови Ради безпеки Росії Дмитру Медведєву продемонстрували нову російську ракету, запуск якої відбувся на полігоні Капустін Яр. Про це повідомляють "Коментарі".

Медведєв похвалився новою зброєю і розповів, чого вона боїться

Дмитро Медведєв

'Ми з вами були присутні при пуску нової, модернізованої, високоточної ударної ракети. Випробування будуть продовжені, сьогодні ми отримуємо дуже важливий урок, даючи відсіч противнику, який буквально напхав найновішими видами озброєнь Україну, і ця робота з їхнього боку триває. Той зразок військової техніки, який був розроблений з розрахунку на бойове застосування в зоні СВО, має високі перспективи", — заявив відомий своєю ненавистю до України рашист. За словами Медведєва, російські інженери збільшили дальність польоту оновленого виробу російського оборонпрому, покращили його точність ураження цілей, а також зробили більш потужною його бойову частину.

При цьому російські палії війни зізнаються, що російські ракети бояться засобів протиракетної оборони, які є на озброєнні НАТО. Зокрема, засобів ППО та РЕБ.

"Головне, чого ми повинні домогтися — стійкості до сучасних засобів ППО та радіоелектронної боротьби, які стоять на озброєнні НАТО, і які постачаються нашому ворогові", — заявив Медведєв на полігоні Капустін Яр, розташованому в Астраханській області.

Тим часом, указ про заклик 130 тисяч росіян підписано. Путін поки що не наважується оголосити про чергову хвилю мобілізації, намагаючись обійтися призовниками.

У США пояснили, яким може бути надійне перемир'я в Україні.

А РФ збільшує кількість техніки та військ: до чого готуються окупанти у Запорізькій області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини