Головна Новини Суспільство Війна з Росією Масований удар по Україні: Зеленський назвав кількість ракет та дронів, якими вдарила РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Масований удар по Україні: Зеленський назвав кількість ракет та дронів, якими вдарила РФ

Росія вночі випустила по Україні понад 40 ракет і близько 40 дронів

11 квітня 2024, 09:24 comments1386
Поділіться публікацією:

Росія в ніч на 11 квітня випустила по Україні 40 ракет і близько 40 дронів. Частину ракет та "Шахедів" вдалося збити. Як передає портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив президент України Володимир Зеленський.

Масований удар по Україні: Зеленський назвав кількість ракет та дронів, якими вдарила РФ

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"Російські терористи знову цілили саме по об’єктах критичної інфраструктури. Був черговий підлий ракетний удар по Харкову та Харківській області. Мішенню стали також об’єкти в інших областях: Київській, Запорізькій, Одеській та Львівській", — зазначив глава держави.

Володимир Зеленський наголосив, що сусіди та партнери України бачать, наскільки критична потреба у ППО. Глава держави заявив, що Україні потрібні засоби протиповітряної оборони та інша оборонна підтримка, а "не закривання очей та довгі дискусії".

"Саме тут, саме зараз, саме нашою можливістю подолати російський терор світ може довести, що всі однаково сприймають терор як злочин. Якщо ж Росії буде дозволено й надалі це робити, якщо російські ракети й "Шахеди" битимуть не тільки по Україні, а й по рішучості партнерів, це буде глобальним дозволом на терор", — наголосив Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські загарбницькі війська під час сьогоднішнього масованого повітряного удару по Україні атакували, зокрема, об'єкти критичної енергетичної інфраструктури у чотирьох областях. Про це у Facebook повідомив міністр енергетики України Герман Галущенко.

Чиновник уточнив, що було атаковано об'єкти генерації та системи передачі даних у Харківській, Запорізькій, Львівській, Київській областях.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія продовжує удари по енергетиці України: про що це говорить і до чого готуватись.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини