Головна Новини Суспільство Війна з Росією Масований удар по Україні: Резніков розповів, чи застосовували цієї ночі ЗРК Patriot
commentss НОВИНИ Всі новини

Масований удар по Україні: Резніков розповів, чи застосовували цієї ночі ЗРК Patriot

Олексій Резніков наголосив - ворог не повинен знати про локацію ЗРК Patriot

28 квітня 2023, 15:07
Поділіться публікацією:

Міністр оборони України Олексій Резніков відмовився відповідати на запитання, чи задіяні ЗРК Patriot цієї ночі під час масованої ракетної атаки країни-агресора. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Інтерфакс-Україна".

Масований удар по Україні: Резніков розповів, чи застосовували цієї ночі ЗРК Patriot

ЗРК Patriot. Фото: з відкритих джерел

"Я не скажу вам, чи використовувалися вони (Ред. — ЗРК Patriot) вночі, тому що тоді буде зрозуміло, де вони стоять. Якщо командування Повітряних сил прийме рішення потім сказати, що вони десь застосовували, тоді повідомимо", — зазначив голова Міноборони.

Представник Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат в ефірі телеканалів нагадав, що військові ніколи не повідомляють, який тип озброєння працює і на якому напрямку, щоб не дати ворогові зробити відповідні висновки.

"Як ви знаєте, у нас є NASAMS, IRIS-T і вже Patriot працюють. Для такого комплексу як Patriot — це нескладна мета, крилата ракета врешті-решт збивається, Х-101, Х-555. Це ті типи ракет, які сьогодні використовувалися. Вони збиваються різними типами озброєння, навіть мобільні вогневі групи відпрацьовують. Сьогодні також — дві мети знищено саме ППО Сухопутних військ", — сказав він.

Читайте також на порталі "Коментарі" – росіяни значно збільшили кількість нічних ракетних ударів по Україні. У ніч на 27 квітня вдарили по житловій багатоповерхівці у Миколаєві. У ніч на 28-е атакували понад 20 ракетами низку міст України. На Київщині вдалося відбити удари, а в Умані та Дніпрі є жертви. Про що говорять ракетні удари, що почастішали? Чим ми можемо відповісти? Чому Захід не дає нам ВСЬОГО, щоб добити агресора та убезпечити наше небо? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому лояльні до РФ країни просувають тему переговорів – як завадити планам Кремля. Експерти детально проаналізували ситуацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини