Головна Новини Суспільство Війна з Росією Масований ракетний удар: куди намагалася поцілити РФ, які чотири області атакувала
commentss НОВИНИ Всі новини

Масований ракетний удар: куди намагалася поцілити РФ, які чотири області атакувала

Окупанти знову били енергоінфраструктурою

11 квітня 2024, 07:34 comments4497
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська під час сьогоднішнього масованого повітряного удару по Україні атакували, зокрема, об'єкти критичної енергетичної інфраструктури у чотирьох областях. Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook повідомив міністр енергетики України Герман Галущенко.

Масований ракетний удар: куди намагалася поцілити РФ, які чотири області атакувала

Ракетний удар. Фото: з відкритих джерел

"Ворог знову атакує нашу енергетичну інфраструктуру!", — зазначив міністр.

Чиновник уточнив, що було атаковано об'єкти генерації та системи передачі даних у Харківській, Запорізькій, Львівській, Київській областях.

"Енергетики вже працюють над усуненням наслідків", – додав глава Міненерго.

Варто зазначити, що ввечері 10 квітня росіяни в черговий раз масштабно атакували Україну безпілотниками типу "Шахед". Дрони атакували південні, центральні та західні області. Крім того, під ранок 11 квітня країна-агресор запустила по Україні ракети.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія продовжує систематично завдавати масованих ракетно-дронових ударів по Україні. Президент Володимир Зеленський наголошує, що основною метою агресора продовжують бути енергетичні об'єкти нашої країни. На думку аналітиків американського Інституту вивчення війни (ISW), Кремль планує посилити обстріл, зокрема гідроелектростанцій та гребель, щоб перешкодити становленню українського оборонного комплексу. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" енерго-терор, що відбувається, а також розповіли, чого очікувати далі – і як ефективніше відбивати подібні удари.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи знову дорожчатиме електроенергія: міністр енергетики зробив заяву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини