Головна Новини Суспільство Війна з Росією Масована атака дронів по Курській області: у Росії горить нафтобаза
commentss НОВИНИ Всі новини

Масована атака дронів по Курській області: у Росії горить нафтобаза

Після атаки безпілотників у Курській області РФ загорілась нафтобаза "Польова".

28 липня 2024, 08:00
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Після масованої атаки безпілотників у ніч на 28 липня у Курській області спалахнула нафтобаза "Польова". Росіяни почали активно викладати фото та відео з після ударів дронів та з палаючою нафтобазою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Масована атака дронів по Курській області: у Росії горить нафтобаза

У Курській області горить нафтобаза. Фото з відкритих джерел

Близько першої ночі виконувач обов'язків губернатора Курської області Олексій Смирнов попередив про можливість ударів безпілотниками. Російський політик заявив, що "сили та засоби приведені в готовність для відбиття атаки". 

Через годину у Курській області почулись вибухи – дрони атакували нафтобазу "Польова" у селі Польова. Російські Telegram-канали опублікували серію фото та відео, які їм надіслали місцеві та розповіли, що після кількох вибухів у небі спостерігалося сильне задимлення.

Наразі відомо, що через удар дронів було пошкоджено три нафтових резервуари. Російська влада офіційно не коментувала вибухи на нафтобазі.

По російській нафтобазі "Польова" не вперше прилітають дрони. 15 лютого 2024 року по ній також було завдано ударів безпілотниками. Тоді спалахнули два резервуари з дизельним пальним об’ємом 1000 кубометрів та 400 кубометрів.

Крім того, жителі ще одного міста Курської області – Суджі, повідомляли про вибухи на їх території, в районі розташування нафтобази "Роснефть".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни вигадали спосіб, як захищати свої нафтобази від ударів дронів.

Також "Коментарі" писали про неймовірний поєдинок у небі, коли український дрон атакував російський безпілотник дерев'яною палицею.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини