Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бій дронів у повітрі: український безпілотник дерев'яною палицею атакував російський (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Бій дронів у повітрі: український безпілотник дерев'яною палицею атакував російський (ВІДЕО)

Українські військові поділились відео на якому дрон з палицею веде повітряний бій з російським безпілотником.

25 липня 2024, 15:50
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Бійці Сил спеціальних операцій ЗСУ вигадали несподіваний спосіб протистояння російським безпілотникам у небі. Українські бійці прикріпили до власного безпілотника палицю за допомогою якої намагались атакувати ворожий дрон ZALA.

Бій дронів у повітрі: український безпілотник дерев'яною палицею атакував російський (ВІДЕО)

Український дрон з палицею атакував російський БПЛА. Фото з відкритих джерел

Українські бійці поділились відео з камери безпілотника на якому помітно прикріплену дерев’яну палицю до БПЛА. Український дрон кілька разів наближається до російського безпілотниками ZALA та використовує палицю як спис намагаючись влучити у пропелер. 

Саме ж відео бійці Сил спеціальних операцій підписали "палиця ССО vs Zala(и) росіян". Бій між двома безпілотниками та атаку українського дрона можна переглянути нижче. 

Чи вдалось українському безпілотнику з палицею збити або пошкодити російський дрон залишається невідомим.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський окупант помітив рух українських дронів у повітрі та вирішив обрати несподіване місце схованки. Російський солдат забіг у чагарник, який був наповнений протитанковими мінами. Коли ж український безпілотник наблизився до окупанта, то стався потужний вибух з детонацією мін. Українські оператори дронів з 47 ОМБр підписали свою роботу словами, що "двоє кацапів явно хотіли отримати премію Дарвіна" — нагорода, яка вручається за найнесподіваніші смерті.

Також "Коментарі" писали про спробу нападу повстанців-хуситів на контейнеровоз з українським екіпажем. Єменські хусити використали для цього морський дрон, однак українці швидко зреагували та почали стріляти по ворожому об'єкту, який наблизився до судна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини