Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупант сховався від дрона в купі протитанкових мін: чи вдалось знищити російського солдата
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупант сховався від дрона в купі протитанкових мін: чи вдалось знищити російського солдата

Російські солдати не знайшли кращої ідеї ніж заховатись від українського дрона у чагарнику з протитанковими мінами.

17 липня 2024, 15:35 comments1610
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Українські оператори дронів потужно завдають шкоди армії РФ та знищують окупантів. В мережі ширяться тисячі відео, як росіяни безнадійно намагаються втекти від безпілотників, а потім їх наздоганяє доля у вигляді великого вибуху. Цього разу російський окупант вирішив сховатись на місці зберігання протитанкових мін.

Окупант сховався від дрона в купі протитанкових мін: чи вдалось знищити російського солдата

Росіянин заховався від українського дрона серед протитанкових мін

У стандартних польових умовах дрони-камікадзе відмінно підходять для знищення російської військової техніки. Однак, інколи, коли на горизонті немає іншої цілі, а батарея розряджена, окупанти також стають ціллю.

Зазвичай знешкодити солдата досить складно, адже потрібно пряме влучання, або підрив дрона на близькій відстані, щоб була реальна загроза життю російському окупанту. Одна справа знайти ціль та влучити дроном на відкритій місцевості, однак складніша ситуація, коли російські солдати ховаються в лісі, чагарниках чи посадках. У такому випадку, їх захищають дерева та гілки.

На відео 47 ОМБр двоє російських окупантів помітили українські дрони та вирішили заховатись між деревами. Однак це місце виявилось не найкращою схованкою для окупантів — там зберігали протитанкові міни.

"Двоє кацапів явно хотіли отримати премію Дарвіна, бо ховались від дрона на місці зберігання протитанкових мін. Фінал прогнозований", — підписали свою роботу зі знищення окупантів у 47 ОМБр.

На відео нижче, можна побачити потужний вибух, коли український дрон атакує схованку окупантів у місці зберігання протитанкових мін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли про те, що Україна встановила рекорд за атакою безпілотника по території РФ.

Також "Коментарі" писали про лейтенанта ЗСУ, який дав важливу пораду для операторів дронів на війні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини