Головна Новини Суспільство Війна з Росією Маск вкотре показав свою позицію щодо війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск вкотре показав свою позицію щодо війни в Україні

Ілон Маск вимагає від уряду США пояснювати, куди йдуть гроші у нових пакетах допомоги для України.

19 липня 2023, 09:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський мільярдер Ілон Маск відреагував на рішення США незабаром оголосити новий пакет військової допомоги для України. Маск вимагає від уряду Сполучених Штатів розкрити усі деталі для громадськості. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Ілона Маска.

Маск вкотре показав свою позицію щодо війни в Україні

Американський бізнесмен Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

Ілон Маск залишив коментар під ультраправим лібертаріанським фінансовий блог у Twitter, де з’явилась новина, що Сполучені Штати невдовзі оголосять новий пакет військової допомоги для України на суму 1,3 млрд доларів. На цю інформацію відреагував американський бізнесмен Ілон Маск.

"Було б добре, щоб громадськість мала певне уявлення про те, як витрачаються гроші!", — написав Маск.

Подібну позицію займають і інші політичні діячі в США. Трамп критикує Байдена за постійні витрати на війну в Україні. Колишній американський президент заявляв, що при перемозі на виборах нібито зупинить війну за один день, поговоривши з Путіним, і таким чином припинить витрати грошей американських платників податків. На такі слова відреагував Зеленський, який зазначив, що Байден міг зупинити війну за 5 хвилин, але Україна не погодиться на втрати територій.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення США надіслали Україні понад 45 млрд доларів допомоги.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ілон Маск критично відреагував на нові поставки зброї для України. Американський бізнесмен висловився щодо повільного наступу української армії.

Також "Коментарі" писали, що звільнений ведучий з телеканалу FOX News почав поширювати проросійські наративи в американському інфопросторі щодо підриву Каховської ГЕС. Ілон Маск поширив ці записи ведучого на своїй сторінці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини