Головна Новини Суспільство Війна з Росією Байден міг завершити війну за 5 хвилин – Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден міг завершити війну за 5 хвилин – Зеленський

Президент України розкритикував ідею Трампа завершити війну за 24 години.

10 липня 2023, 09:09 comments1457
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський вважає, що чинний президент США Джо Байден міг закінчити війну за 5 хвилин, однак Україна б не погодилась на такі умови. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання ABC News.

Байден міг завершити війну за 5 хвилин – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський та президент США Джо Байден. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський дав широке інтерв’ю для американського телеканалу ABC News, де розповів про війну в Україні. Президент України відреагував на заяви колишнього президента США Дональда Трампа, який неодноразово заявляв, що зможе закінчити війну за 24 години.

"Одне бажання довести війну до кінця – це красиво. Але це бажання має базуватися на якомусь реальному досвіді", — говорить президент України.

Володимир Зеленський нагадує, що у Трампа вже були ці "24 години", коли Україна перебувала у війні з Росією починаючи з 2014 року, однак тоді Дональд Трамп проігнорував це.

Таким чином, Зеленський пояснює, що Байден також міг би припинити війну швидко шляхом українських земель, які б опинились під владою Росії.

"Байден міг би довести це до кінця навіть за п’ять хвилин", – говорить Зеленський та додає "але ми б не погодилися".

Зеленський звернувся до американців, які досі скептично ставлять до допомоги для України.

"Коли йдеться про слово "досить", ми, українці, люди з не надмірними апетитами. Для нас достатньо нашої перемоги", — сказав Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поляки критикують слова Володимира Зеленського та Анджея Дуди щодо Волинської трагедії.

Також "Коментарі" писали про інцидент під час візиту Зеленського у Болгарію. Православний "священник" проклинав президента України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини