Головна Новини Суспільство Скандали Інцидент під час візиту Зеленського: православний "священник" проклинав президента (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Інцидент під час візиту Зеленського: православний "священник" проклинав президента (ВІДЕО)

Православний "священник" у Болгарії прокляв президента України Володимира Зеленського.

9 липня 2023, 12:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України здійснив візит до кількох країн Європи на початку липня. Коли Володимир Зеленський рухався колоною автомобілів у бік столиці Болгарії – Софії, на дорогу вискочив православний "священник" і почав кричати та проклинати українського президента. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ресурс Nexta.

Інцидент під час візиту Зеленського: православний "священник" проклинав президента (ВІДЕО)

Атанас Стефанов прокляв Зеленського. Фото з відкритих джерел

Під час візиту до Болгарії Володимир Зеленський зустрівся з президентом країни Руменом Радевим, який не приховував свого негативного ставлення до поставок зброї в Україну та стверджує, що такі дії лише продовжують війну. Однак, виявилось, що це не єдині політичні сили в Болгарії, які не підтримують Зеленського.

Під час руху колони автомобілів з президентом України, поблизу Софії на дорозі з’явився "священник" з хрестом у руці. Він вибіг у бік колони Зеленського, почав махати хрестом та проклинати українського президента.

Переглянути відео з інцидентом у Болгарії можна нижче:

Місцеві правоохоронні одразу схопили болгарського "священника". Далі чоловік у рясі оголошує анафему Зеленському, тобто довічно прокляв його. Православний "священник" говорить, що українська влада фашистська, а Захід, який допомагає Україні – це сатаністи. Згодом виявилось, що насправді "священником" був член проросійської болгарської партії "Мір" Атанас Стефанов.

Нагадаємо, що під час зустрічі з Руменом Радевим, який сказав, що "цей конфлікт не може мати військового врегулювання", Володимир Зеленський наголосив: "це не конфлікт, а війна". Окрім того, Зеленський додав, якби це був конфлікт, то мільйони українців не залишили б країну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що видання Economist склало ганебний список європейських країн, які є корисними ідіотами для Володимира Путіна.

Також "Коментарі" писали про російського терориста Ігоря Гіркіна, який натякнув на арешт Володимира Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини