Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ілон Маск критично відреагував на нові поставки зброї для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск критично відреагував на нові поставки зброї для України

Американський мільярдер прокоментував останній пакет військової допомоги США для України, куди увійшла нова зброя.

16 липня 2023, 09:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський бізнесмен Ілон Маск розкритикував останній пакет військової допомоги для України. У ньому містились нова зброя – касетні боєприпаси. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням Twitter Маска.

Ілон Маск критично відреагував на нові поставки зброї для України

Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

Ілон Маск залишив коментар у Twitter під дописом автора подкасту The Martyrmade Podcast, який написав довгий текст, що Сполучені Штати постійно є поганим гравцем, а Росія нібито намагалась уникнути повномасштабної війни в Україні.

"Америка завжди засуджувала як зло тих, хто використовує касетні бомби, а тепер ми відправляємо їх? Нічого доброго з цього не вийде. Доля любить іронію, але ненавидить лицемірство", — заявив Ілон Маск.

Твіт автора подкасту The Martyrmade Podcast, який прокоментував Маск, розповідає, що Росія нібито мала "обґрунтовані та очевидні занепокоєння" щодо власної безпеки через Україну. Як приклад Martyr Made наводить приклади кремлівської пропаганди, що Україна стала "форпостом НАТО" і згодом могла стати занадто сильною для Росії.

Нагадаємо, що Ілон Маск не вперше поширює чи коментує російську пропаганду. Американський бізнесмен підтримав ведучого який стверджує, що Україна підірвала Каховську гідроелектростанцію. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ілон Маск висловився щодо повільного контрнаступу ЗСУ. За його словами, якщо українські війська не матимуть вдалих дій на полі бою, то російська армія невдовзі завоює ще більшу територію. 

Також "Коментарі" писали про нову технологічну компанію американського мільярдера Ілона Маска. Відомо сферу її роботи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини