Головна Новини Суспільство Війна з Росією Маск назвав, коли потрібно укладати мирну угоду з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск назвав, коли потрібно укладати мирну угоду з Росією

Ілон Маск погодився з думкою, що Україна програла війну проти Росії, а допомога США не змінить ситуацію на полі бою.

20 лютого 2024, 12:42
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський бізнесмен Ілон Маск заявив, що мирну угоду про закінчення війни в Україні слід було укласти минулого року. За його словами Україна з кожним днем перебуває у гіршому становищі та втрачає тисячі людей у війні.

Маск назвав, коли потрібно укладати мирну угоду з Росією

Ілон Маск закликав Україну до мирних переговорів з Росією. Фото з відкритих джерел

Генеральний директор Tesla та SpaceX Ілон Маск прокоментував допис американського блогера Wall Street Silver, який закликав Україну почати мирні переговори з Росією, вказавши, що допомога від США не змінить ситуацію на полі бою.

"Настав час для припинення вогню та мирних переговорів між Україною та Росією. Україна програла цю війну і нічого цього не змінить. Україні не вистачає людей для перемоги. 60 мільярдів доларів для України не змінять нічого не змінить. Росія збирається зберегти Крим і частину східної України", — пише американський блогер.

На цей допис відреагував Ілон Маск, який підтримав позицію блогера зазначивши, що Україні слід було йти на мирні переговори з Росією рік тому.

"Так. Питання лише в тому, скільки людей помре, перш ніж ця реальність буде прийнята. Мирну угоду потрібно було укладати минулого року. Відтоді тисячі хлопців загинули ні за що, а становище України з кожним днем слабше", — пише Ілон Маск.

Це не вперше Ілон Маск реагує на коментарі в соціальних мережах, де підтримує позицію, що Україна програє війну проти Росії. Маск заявляв, що Крим та інші окуповані Росією українські території залишаться під контролем РФ. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна на фронті підірвала обладнання Ілона Маска.

Також "Коментарі" писали, що українці назвали мінімальні умови, за яких Україна може йти на мирні переговори з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван Сирко

20 лютого 2024, 13:21

Нужно бомбить москву, россию, бомбить русские военные базы, заводы стратегические объекты!!! а не уничтожать свое население в бредовых перестрелках там где нужно применить авиацию и разнести врага в пух и прах.

Ігор

20 лютого 2024, 12:51

Так весь світ знає але юдейським власникам війни це невигідно. Також не погодиться Хунта божевільного Фюрера. В історії вже були такі випадки коли тільки зовнішнє втручання могло припинити нацизм і терор. Так було з Гітлером і Пол Потом.


Новини