Головна Новини Суспільство Війна з Росією Маркус емоційно розповів про ситуацію на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Маркус емоційно розповів про ситуацію на фронті

Валерій Маркус розповів про втрати росіян на війні та закликав не вірити інформації Кремля.

14 червня 2023, 11:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Головний майстер-сержант 47 окремої механізованої бригади "Маґура" Валерій Маркус розповів про ситуацію на фронті та закликав не вірити російській пропаганді. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Маркуса.

Маркус емоційно розповів про ситуацію на фронті

Український військовий Валерій Маркус. Фото з відкритих джерел

Валерій Маркус заявив, що в інформаційний простір України потрапляє інформація з Кремля, яка не відповідає дійсності.

"Яскравий приклад їх брехні: в перший день, коли вони заявили, що в нас вже розбита бригада, що в нас 350 загиблих, все, бригади не має – у нас було п'ять загиблих", — розповів Маркус та додав, що це приклад як Росія бреше і те, що вона заявляє не відповідає дійсності.

Маркус повідомив про втрати російської армії. За його словами росіяни за один день в Токмак привезли понад сотню своїх вбитих.

"За кілька днів ми знищили 15 їх танків, 2 "Сонцепьока". Скільки знищили їх БМП? Я навіть не рахував. Ми в наступі, а вони в обороні. І вони несуть втрати в рази більші ніж наші", — повідомив Маркус.

Окрім того, військовий додав, що командування не кидає українських бійців як гарматне м'ясо. Головний майстер-сержант вказав, що сам бере участь у штурмах разом зі своїми військовими.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Єнс Столтенберг відреагував на початок контрнаступу України. Очільник НАТО вважає, що наступальні дії українських військових будуть важкими та кривавими, тому Столтенберг закликав більше підтримувати ЗСУ.

Також "Коментарі" писали про те, що росіяни запустили ракету з зенітно-ракетного комплексу "Тор" та влучили по своїх позиціях. Відповідне відео потрапило в мережу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини