Головна Новини Суспільство Війна з Росією Маляр про ситуацію у Бахмуті: ворог у пастці
commentss НОВИНИ Всі новини

Маляр про ситуацію у Бахмуті: ворог у пастці

У ЗСУ повідомили, що росіяни перебувають у пастці через вдалі дії українських солдатів.

30 серпня 2023, 12:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр розповіла про військову ситуацію у Бахмуті, де українські військові створили пастку для російських сил. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяви Маляр в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Маляр про ситуацію у Бахмуті: ворог у пастці

Українські військові взяли росіян у пастку. Фото з відкритих джерел

Маляр вказує, що українські сили просувають на південь від Бахмута та створили такі умови для окупантів, що вони не здатні вийти з міста.

"Ми вже й так вийшли на багато пануючих висот, і власне ворог там у пастці, тому що вони із Бахмута вийти не можуть і повноцінно по самому місту просуватись теж не можуть", — повідомила Маляр.

Заступниця міністра оборони також розповіла про ситуацію на інших напрямках. Маляр сказала, що в районі населених пунктів Андріївка, Курдюмівка та Кліщіївка тривають запеклі бої, однак українські військові мають успіхи та просуваються на вказаних напрямках.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни скаржаться на одному з напрямків українського фронту. Російські військові блогери вказують, що їх солдати не отримують боєприпасів для ведення артилерійського вогню на Херсонщині. За їх словами "хлопців без артилерійської підтримки, без безпілотників вбивають пачками". Інший російський блогер підтверджує цю інформацію та вказує, що "військовослужбовці відповіли, що їм не вистачає боєприпасів, їжі, артилерійської підтримки та розвідки". Нещодавно стало відомо про півсотню росіян, які не отримали їжі, побили капітана, а потім разом з офіцером здались в український полон.

Також "Коментарі" писали, що у ЗСУ розповіли про успіхи на південному фронті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини