Головна Новини Суспільство Війна з Росією Макрон розповів, від кого залежить, коли з Росією буде відновлено діалог
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон розповів, від кого залежить, коли з Росією буде відновлено діалог

Президент Франції Макрон вважає, що говорити з РФ доведеться, коли і як – вирішить Київ

8 листопада 2022, 12:10
Поділіться публікацією:

Переговори з Росією обов'язково мають відбутися, але коли і за яких обставин це станеться – вирішувати лише Києву. Як передає "Коментарі", про це під час прес-конференції в Єгипті на саміті COP27 заявив президент Франції Еммануель. Заява Макрона пролунала в ефірі телеканалу "TF1 INFO".

Макрон розповів, від кого залежить, коли з Росією буде відновлено діалог

Еммануель Макрон. Фото: GETTY IMAGES

Французький лідер заявив, що Україна має в якийсь момент сісти за стіл переговорів, що, зрештою, завершить війну.

Макрон зазначив, що він особисто вважає, що навіть зараз у якийсь момент може дозріти момент, коли доведеться повернутися за стіл переговорів. Але це має бути зручно насамперед Україні.

"Я зі свого боку, як і раніше, переконаний і припускаю, що навіть зараз, у якийсь момент нам доведеться повернутися за стіл переговорів", — заявив французький президент, додавши, втім, що це слід "зробити в рамках умов і в терміни, які буде обрано Україною".

Президент Франції також додав, що висування якихось абсолютно радикальних умов для переговорів було б поспішним через "високу напруженість на місцях". Він згадав, зокрема, про відключення електроенергії та води, з якими зіткнулися жителі України після атак росіян на енергетичні об'єкти.

"Нинішній контекст не дозволяє давати оперативні роз'яснення щодо цього", — додав Еммануель Макрон.

Читайте також на порталі "Коментарі" — таємні переговори США та РФ : про що вони говорять – чи незабаром можуть Київ і Москва відновити діалог. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розібралися у ситуації.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Білорусь разом із Росією формує угруповання військ: у Генштабі ЗСУ розкрили подробиці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.tf1info.fr/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

8 листопада 2022, 12:50

Ціна питання - божевільний у владі, який сам собі видає забороняючи укази. Засліплене суспільство нічого не вирішує. В нас найбільш покірна нація, яка навіть потяг до жінок втратила. Чим у Європі користуються російських чоловіки.


Новини