Головна Новини Суспільство Війна з Росією Лукашенко заявив, що особисто вимагав у Путіна розміщення ядерної зброї у Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко заявив, що особисто вимагав у Путіна розміщення ядерної зброї у Білорусі

Самопроголошений білоруський президент Олександр Лукашенко стверджує, що саме він наполіг аби російську тактичну ядерну зброю розмістили на території республіки Білорусь

13 червня 2023, 14:40
Поділіться публікацією:

Лукашенка цитує білоруське пропагандистське видання БЕЛТА, передає портал "Коментарі".

Лукашенко заявив, що особисто вимагав у Путіна розміщення ядерної зброї у Білорусі

Лукашенко. Фото з відкритих джерел

На запитання, навіщо в Білорусі ядерна зброя, як її зберігатимуть та використовуватимуть, білоруський лідер відповів: "Для чого це потрібно? Щоб жодна нога якихось сволот не ступала більше на білоруську землю".

Він також зауважив, що це було його наполегливим проханням до російської сторони, щоб зброю перевезли саме на територію Лукашенка, начебто, для гарантій безпеки Білорусі.

"Я думаю, навряд чи комусь захочеться воювати з країною, у якої є дана зброя. Це зброя стримування. Однак ситуацій, коли довелося б її застосувати, зрозуміло, хотілося б уникнути. Не дай боже мені доведеться ухвалювати рішення на застосування цієї зброї в сучасний час. Але жодного коливання не буде, якщо тільки проти нас буде агресія", – сказав Лукашенко.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, - Посланець Папи Римського поїде до Москви, — DW "В ім’я миру та справедливості": Глава посередницької місії Ватикану з припинення війни Росії проти України, кардинал Маттео Дзуппі анонсував поїздку до Москви.

Читайте також на сайті "Коментарі",- Чи має Лукашенко двійників, — розповіли у ГУР Самопроголошений президент Білорусі має досить нетопову зовнішність й нікому не довіряє. Тому, у білоруського лідера, на думку експерта, на відміну від його товариша Путіна, — немає двійників. Також, у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України вважають, що Лукашенко – це людина, котра нікого близько не підпускає й не вірить своєму оточенню.  Ба більше, він надто нетипова фігура.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини