Головна Новини Суспільство Війна з Росією Посланець Папи Римського поїде до Москви, - DW
commentss НОВИНИ Всі новини

Посланець Папи Римського поїде до Москви, - DW

«В ім’я миру та справедливості»: Глава посередницької місії Ватикану з припинення війни Росії проти України, кардинал Маттео Дзуппі анонсував поїздку до Москви

12 червня 2023, 13:45
Поділіться публікацією:

Про це він заявив на конференції "Республіка ідей" у Болоньї, попередньо повернувшись з української столиці, пише видання "Коментарі" з посиланням на DW.

Посланець Папи Римського поїде до Москви, - DW

Маттео Дзуппі поїде до Росії

Як зауважив кардинал Маттео Дзуппі, під час свого перебування у Росії, він проведе переговори з представниками уряду РФ і Російської православної церкви.

"Не може бути миру без справедливості. Без справедливості мир не буде довговічним. Справедливість без миру була б несправедливістю. З одного боку, необхідно відновити справедливість, а з іншого – установити мир. Ми віримо в це. Має бути мир і справедливість", – сказав Глава посередницької місії Ватикану з припинення війни Росії проти України, виступаючи на конференції "Республіка ідей".

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Папа Римський переніс операцію: що сталося Хірургічне втручання тривало три години та пройшло без ускладнень. 86-річний глава Римо-католицької церкви, згідно з повідомленнями ЗМІ, скаржився на симптоми грижі, останнім часом не розлучався з палицею, а потім і зовсім пересів у крісло-каталку.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Папа Римський не витримав: накричав на жінку, яка звернулася до нього з проханням. Понтифіку увірвався терпець, коли жінка попросила благословити свого собаку. В Італії пройшло третє зібрання Auditorium della Conciliazione, яке підіймає проблему низької народжуваності в країні. На заході з промовою виступив понтифік, який виявив велику стурбованість через рекордно низьку народжуваність в Італії. У 2022 році в країні було 393 тис. новонароджених, а смертність сягнула 714 тис. осіб. Така ситуація викликала скорочення населення в країні на 3%.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини