Головна Новини Суспільство релігія Папа Римський не витримав: накричав на жінку, яка звернулася до нього з проханням
commentss НОВИНИ Всі новини

Папа Римський не витримав: накричав на жінку, яка звернулася до нього з проханням

Понтифіку увірвався терпець, коли жінка попросила благословити свого собаку.

14 травня 2023, 10:15 comments3024
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Папа Римський Франциск відвідав конференцію, яка присвячена проблемам народжуваності в Італії. Під час зустрічі він пригадав ситуацію, коли не витримав та накричав на одну вірянку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Yahoo News.

Папа Римський не витримав: накричав на жінку, яка звернулася до нього з проханням

Папа Римський Франциск. Фото: CNS photo/Paul Haring

В Італії пройшло третє зібрання Auditorium della Conciliazione, яке підіймає проблему низької народжуваності в країні. На заході з промовою виступив понтифік, який виявив велику стурбованість через рекордно низьку народжуваність в Італії. У 2022 році в країні було 393 тис. новонароджених, а смертність сягнула 714 тис. осіб. Така ситуація викликала скорочення населення в країні на 3%.

"Я вважаю, що тема народжуваності є центральною для всіх, особливо для майбутнього Італії та Європи", — сказав Папа Римський та додав, що народжуваність є "основним показником для вимірювання надії людей".

Під час виступу Франциск пригадав історію, коли не зміг стриматись і розкритикував одну зі своїх вірянок. Жінка звернулась до Папи Римського за благословенням своєї собаки, запитавши у понтифіка: "Ви поблагословите мою дитинку?".

"Мені не вистачило терпіння і я крикнув на жінку: "Пані, багато дітей голодують, а ви тут із собакою!", — вигукнув Папа Римський.

За словами релігійного діяча, молоді люди живуть у соціальному кліматі, в якому створення сім'ї стає титанічною працею, замість того, щоб бути загальною та підтримуваною цінністю. Він висловив думку, що відчуття самотності і необхідність покладатися тільки на власні сили є небезпечним.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні відреагували на "миротворчу місію" Папи Римського щодо закінчення війни.

Також "Коментарі" писав про реакцію Кремля на коментарі Папи Римського щодо залучення Ватикану до вирішення війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини