Головна Новини Суспільство події Чи має Лукашенко двійників, - розповіли у ГУР
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи має Лукашенко двійників, - розповіли у ГУР

Самопроголошений президент Білорусі має досить нетопову зовнішність й нікому не довіряє

12 червня 2023, 10:15
Поділіться публікацією:








У цьому переконаний представник української воєнної розвідки Андрій Юсов, пишуть "Коментарі".

Чи має Лукашенко двійників, - розповіли у ГУР

Андрій Юсов. Фото з відкритих джерел

Тому, у білоруського лідера, на думку експерта, на відміну від його товариша Путіна, — немає двійників. Також, у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України вважають, що Лукашенко – це людина, котра нікого близько не підпускає й не вірить своєму оточенню.  Ба більше, він надто нетипова фігура.

"Він не довіряє і зовнішність дуже нетипова, тому, окрім українських пародистів, ніхто не міг би претендувати на цю роль", — зауважив Андрій Юсов.

Водночас, якщо говорити про кремлівського диктатора, то його двійників досить легко відрізнити, зауважив якось, керівник ГУР Кирило Буданов.

"Є такі фізіогномічні особливості. У кожної людини вони унікальні; більшість знає, що у кожного з нас, відбиток пальця унікальний – так не тільки відбиток. Форма і малюнок вуха, і проміжок між очима – вони унікальні", – сказав він.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Лікар Євген Комаровський розповів скільки залишилося Путіну та Лукашенку. За його словами, сподіватися на "швидкий" біологічний кінець російського президента не варто, адже він має найкращий доступ до медицини. Це дозволить протягнути Путіну на цьому світі ще декілька років. Тож, Лукашенко може залишити "свій пост" раніше Путіна. При цьому, кремлівський лідер, будучи "фанатиком здорового життя", уже багато років не вживає алкоголю, не курить, займається спортом та обстежується у найкращих лікарів, тому й виглядає більш здоровіше.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — У Міноборони заінтригували відео з Будановим: що це може значити У Міністерстві оборони опублікували відео з мовчазним очільником ГУР Кирилом Будановим й дали певний натяк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини