Головна Новини Суспільство події Відомий лікар розповів про можливі недуги двох світових диктаторів та скільки їм залишилось
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий лікар розповів про можливі недуги двох світових диктаторів та скільки їм залишилось

Лікар Євген Комаровський розповів скільки залишилося Путіну та Лукашенку

11 червня 2023, 16:00
Поділіться публікацією:

За його словами, сподіватися на "швидкий" біологічний кінець російського президента не варто, адже він має найкращий доступ до медицини. Це дозволить протягнути Путіну на цьому світі ще декілька років. Про це він розповів в Телеефірі, пишуть "Коментарі".

Відомий лікар розповів про можливі недуги двох світових диктаторів та скільки їм залишилось

Лікар Комаровський розповів від чого може померти Путін та Лукашенко

"Путіну можуть вкоротити життя його ж оточення, тому що він вже всіх дістав. І це може статися скоріше, ніж його вб'ють якісь ракові клітини чи тромб. Всьому світу найімовірніше скажуть, що це тромб. Але приберуть його ймовірніше свої", – сказав Комаровський.

Також, лікар припустив, чим ймовірно, може хворіти білоруський диктатор Алєксандр Лукашенко.

"Судячи з зовнішності Лукашенко, він ймовірно схильний до судинної катастрофи. Це гострі хвороби типу тромбу, інсульту, інфаркту", – наголосив медик.

Тож, Лукашенко може залишити "свій пост" раніше Путіна. При цьому, кремлівський лідер, будучи "фанатиком здорового життя", уже багато років не вживає алкоголю, не курить, займається спортом та обстежується у найкращих лікарів, тому й виглядає більш здоровіше.

"Саме тому є менша ймовірність, що у Путіна можуть бути такі захворювання", – додав Комаровський.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — У Міноборони заінтригували відео з Будановим: що це може значити У Міністерстві оборони опублікували відео з мовчазним очільником ГУР Кирилом Будановим й дали певний натяк. На самому відео, Кирило Буданов мовчки споглядає на камеру й пронизливо дивиться у своєму фірмовому стилі. На його обличчі можна помітити навіть, легку посмішку.

Читайте також на сайті "Коментарі", — В РНБО озвучили невтішний прогноз щодо Криму. Через катастрофу на Каховській ГЕС Крим залишиться без прісної води й не буде розвиватися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини