Головна Новини Суспільство події У Міноборони заінтригували відео з Будановим: що це може значити
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони заінтригували відео з Будановим: що це може значити

У Міністерстві оборони опублікували відео з мовчазним очільником ГУР Кирилом Будановим й дали певний натяк

11 червня 2023, 14:45 comments5674
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на Facebook Ганни Маляр. Саме заступниця міністра оборони поділилася даним роликом, підписавши його:

У Міноборони заінтригували відео з Будановим: що це може значити

Кирило Буданов. Скріншот з відео

 "Далі буде…Плани люблять тишину", — мовиться під відео.

На самому відео, Кирило Буданов мовчки споглядає на камеру й пронизливо дивиться у своєму фірмовому стилі. На його обличчі можна помітити навіть, легку посмішку. Тим часом, у мережі уже реагують на опубліковане відео: 

-Наші неймовірні! Пишаємося і віримо. З Богом!

-Буданов навіть мовчить неоднозначно.

-Разом до перемоги!

Водночас, останнім часом, Буданов зник з інформаційного поля. Нещодавно, заступник глави ОП Михайло Подоляк запевнив, що із очільником ГУР все добре. Наразі, він особисто модерує ті чи інші операції, які сьогодні "жахають ворога" й робить це доволі вдало.

Зауважимо, як писали "Коментарі" раніше, — Росіяни "похоронили" Буданова: як відповіли у розвідці Російськими пропагандистськими ЗМІ стала ширитись фейкова інформація про загибель глави ГУР Міноборони Кирила Буданова. На неї відреагували у розвідці. Тоді, представник ГУР МО Вадим Скібіцький спростував чергову маячню окупантів й наголосив, що з Будановим все гаразд. Скібіцький зауважив, що в обідню пору якраз говорив із главою ГУР Міноборони.

Читайте також на сайті "Коментарі",- Росія і далі виготовляє ракети в обхід санкціям: як їй це вдається Кремль продовжує виготовляти високоточні крилаті ракети й завдавати нових ударів по Україні. Кремль продовжує виготовляти високоточні крилаті ракети й завдавати нових ударів по Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 червня 2023, 14:43

Правильно назвати: "Плани-95". Весна прийде, саджати будемо, ... . Цих шоу Потешного Карлуши з Сенцовим ми бачили. Зараз потрібен результат. В ранці результат, ввечері шоу з Бідрсиками. Ввечері результат, вранці шоу з Бідрсиками. Бо вже 32 роки Україна не бачила результатів, вартих уваги - карма.


Новини