Головна Новини Суспільство Війна з Росією Лукашенко про війну в Україні: до осені ситуація має змінитися
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко про війну в Україні: до осені ситуація має змінитися

Лукашенко оголосив про значні зміни у війні між Україною та Росією, які мають відбутись восени.

6 липня 2023, 14:55 comments1910
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ситуація у війні між Україною та Росіє зміниться до осені, тоді, на його думку, настане час для мирних переговорів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Белта".

Лукашенко про війну в Україні: до осені ситуація має змінитися

Президент Білорусі Олександр Лукашенко. Фото з відкритих джерел

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко виступив на великій пресконференції перед закордонними та місцевими ЗМІ. Під час зустрічі Лукашенко кілька разів згадував про війну в Україні, зокрема білоруський політик вважає, що невдовзі стануть можливі мирні переговори між країнами.

"До осені має ситуація змінитися, і ми почнемо говорити за столом переговорів. Не хочу видавати якусь інформацію, але про це вже говорять європейці. Франція, Німеччина", — сказав Лукашенко.

Президент Білорусі зазначив, що від війни європейці зазнають значних збитків, а вигоду отримує лише одна країна – США. Лукашенко вважає, що Росія здатна вступити в переговори з Україною, однак, якщо почнеться контрнаступ, і армія РФ "перемелить ці сили", то почне атакувати Придністров’я з південного напрямку. Тоді, на думку білоруського диктатора Кремль вже не буде сідати за стіл переговорів.

Слід зазначити, що попри заяви Лукашенка Франція та Німеччина підтримують Україну і заявляли, що будуть це робити до кінця війни. Окрім того, Франція змінила свою політику щодо вступу України до НАТО.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про Лукашенка, який заявив, що сьогодні є можливість для завершення війни в Україні.

Також "Коментарі" писали про аналіз на основі інформації з відкритих джерел, який стверджує, що баланс сил між Україною та Росією змінився.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини