Головна Новини Суспільство Війна з Росією Лукашенко може стати некерованим і вдатися до шантажу світу, - Ягун
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко може стати некерованим і вдатися до шантажу світу, - Ягун

Переміщення ядерної зброї з Кремля в Білорусь –може стати червоною лінією, про яку натякали Китай та Індія

26 травня 2023, 12:10
Поділіться публікацією:

Про це в Телеефірі розповів генерал-майор СБУ Віктор Ягун, пишуть "Коментарі".

Лукашенко може стати некерованим і вдатися до шантажу світу, - Ягун

Віктор Ягун. Фото з відкритих джерел

"Якщо щось стається в Москві й не буде людини, яка візьме на себе відповідальність, а починається розвал державного формування, то хто буде нести контроль за ядерну зброю не тільки Росії, а у першу чергу за її межами?", — зауважив Ягун.

На його погляд, саме Білорусь може вступити у  цю гру, будучи не проти, отримати більше статусу й вагомості. На фоні "гучних подій" про "звільнення" Бєлгородської області тема ядерного озброєння – знову в полі зору.  Подейкують, що користуючись моментом, Путін міг перевезти ядерну зброю до Білорусі.

Це питання досить непокоїть керівництво Китаю та Індії, тож цілком можливо, що представники цих країн уже спілкувалися з Путіним, щодо розповсюдження ядерної зброї, зауважує генерал-майор СБУ. Адже, на його думку, Лукашенко – не найкращий варіант, для збереження світової безпеки.

"Він в сотні разів неадекватніший, ніж той самий Путін", — зауважив Ягун.

Якщо самопроголошений білоруський фюрер, отримає бодай декілька зарядів на "Іскандери", він уже може захотіти їх випробувати. Ці дії можуть бути шантажем для усього світу, який буде важко зупинити, підсумував експерт.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Лукашенко впав у істерику: чого боїться білоруський диктатор Самопроголошений президент Білорусі днями заявив, що "не збирається помирати", однак його життя охопив страх з іншої причини.

Читайте також на сайті "Коментарі", - У чомуполягатиме перемога України у війні з РФ, — думка експерта Коли Україна переможе, йтиметься не лише про вигнання окупантів з української землі, звільнення окупованих територій, а й про "економічну поразку" Кремля.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, - "Рабстводля російських дітей": у Держдумі РФ зареєстрували відповідний законопроєкт Російських дітей хочуть залучати до суспільно-корисної праці. Відповідні правки до закону "Про освіту в РФ" внесли декілька депутатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ігор

26 травня 2023, 12:24

Прозріння настає, але пізно. Ціна влади Зе росте, а на вибори йому конституція дозволяє не йти. Як було з Кучмою Путіним та й іншими узурпаторами. Тепер у Світу єдиний шанс - вибори президента у США.


Новини