Головна Новини Суспільство Війна з Росією Лукашенко впав у істерику: чого боїться білоруський диктатор
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко впав у істерику: чого боїться білоруський диктатор

Самопроголошений президент Білорусі днями заявив, що «не збирається помирати», однак його життя охопив страх з іншої причини

25 травня 2023, 13:45 comments2868
Поділіться публікацією:

На думку засновника ініціативи колишніх білоруських правоохоронців BYPOL Олександра Азарова, Лукашенко боїться контрнаступу ЗСУ, таку думку він висловив в Телеефірі, пишуть "Коментарі".

Лукашенко впав у істерику: чого боїться білоруський диктатор

Лукашенко боїться контрнаступу ЗСУ

Як заявив білоруський фюрер під час крайньої промови перед народом, наступальні дії українських військових на Сході України, не що інше, як "дезінформація". Проте, росіяни роблять правильно, що побоюються таких кроків ЗСУ. Далі Лукашенко знову наголосив на тому, що контрнаступу не буде, додавши цікаве формулювання "ми так переломили хід битв за Сталінград і під Курськом".

Саме за цю фразу зачепився Олександр Азаров, обґрунтувавши сказані слова білоруським президентом, як "приступ істерики" у Лукашенка через ймовірне  вдале просування українських військових на фронті.

"Який стосунок до Курської битви взагалі має Лукашенко? Що означає "ми"? Це риса, яка його відрізняє. Він прирівнює себе до значимих людей, мовляв, "ми приймали рішення", — сказав спікер.

На думку Азарова, не дарма в Гомельській області споруджують оборонні споруди, встановлюючи "зуби дракона". Таким чином, усі висловлювання Лукашенка, діють проти нього. Він начебто підбадьорює населення, і разом з тим – вчиняє дії на противагу контрнаступу.

"Боїться, що все-таки українці будуть атакувати й у тому числі можуть перейти на території Білорусі", – резюмував засновник ініціативи колишніх білоруських правоохоронців BYPOL.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Як українці сприймають власне життя під час війни, — результати опитування Попри стреси, поганий сон, відчуття небезпеки під час війни, українці вміють знаходити приводи для радості, навіть у такий важкий час.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини