Головна Новини Суспільство Війна з Росією Луганська ОВА: у Росії мобілізують депортованих українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Луганська ОВА: у Росії мобілізують депортованих українців

Росіяни також продовжують вербувати ув'язнених громадян України

25 січня 2023, 10:05 comments1018
Поділіться публікацією:

Через втрат, що збільшилися, на війні в Україні росіяни почали мобілізувати українських чоловіків, яких раніше депортували з тимчасово окупованих територій України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Луганська ОВА в Telegram.

Луганська ОВА: у Росії мобілізують депортованих українців

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

"На території РФ мобілізують чоловіків, депортованих з тимчасово окупованих територій. Це одна з причин ухваленого урядом РФ рішення про видачу паспортів за місцем проживання", — йдеться у повідомленні.

Також загарбники продовжують вербувати ув'язнених громадян України, які були примусово вивезені до російських місць позбавлення волі. Зокрема, у Краснодарі активно вербують таких ув'язнених до приватної військової компанії "Вагнер". 

За інформацією Луганської ОВА, найбільше росіяни переконують одягнути російську військову форму людей, які відбувають покарання за тяжкі кримінальні злочини. Їм пропонують свободу в обмін на готовність піти воювати проти України.

Тим часом найбільша після знищеного окупантами Льодового палацу крита спортивна арена регіону, розташована в Луганську, переповнена пораненими росіянами. Там зараз намагаються врятувати понад 600 загарбників.                                                                                                                  

Читайте також на порталі "Коментарі" — в ISW розповіли, що допоможе ЗСУ завдати поразки армії РФ та звільнити територію України.

Також видання "Коментарі" повідомляло — британська розвідка повідомляє — у вищому військовому керівництві РФ розбіжності вже не приховати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини