Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ллойд Остін розповів, до чого зараз у США готують бригади мотопіхоти ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Ллойд Остін розповів, до чого зараз у США готують бригади мотопіхоти ЗСУ

Остін також підкреслив, що США підтримуватимуть Україну стільки, скільки потрібно

24 лютого 2023, 14:14
Поділіться публікацією:

Вашингтон вважає, що надання зброї Україні та навчання українських військових змінять динаміку на полі бою у війні та дозволять Києву прорвати рубежі, які збудували загарбники. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив міністр оборони США Ллойд Остін в інтерв'ю "CNN".

Ллойд Остін розповів, до чого зараз у США готують бригади мотопіхоти ЗСУ

Ллойд Остін. Фото: з відкритих джерел

"Ми тренуємо та споряджаємо кілька механізованих піхотних бригад – це досить значний потенціал. На додаток до цього, додаткова артилерія і таким чином вони зможуть проривати російську оборону та маневрувати, і я думаю, що це створить іншу динаміку", — розповів Остін.

Інтерв'ю глави Міноборони США вийшло до роковин повномасштабної війни РФ проти України. Остін повторив спільну думку інших американських чиновників, включаючи президента Джо Байдена, наголосивши, що США підтримуватимуть Україну стільки, скільки потрібно.

"Поки що Україна продовжує проводити операції і продовжує працювати над тим, щоб повернути свою суверенну територію, ми будемо з нею", — заявив він.

З початку війни рік тому США та їхні союзники надали українцям допомогу на мільярди доларів. Також союзники оголосили про надання Україні систем Patriot і танків M1 Abrams, хоча обидві системи потребують значної підготовки та технічного обслуговування.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у п'ятницю, 24 лютого 2023 року, виповнюється рік з початку широкомасштабної російської агресії проти України. Глава української держави Володимир Зеленський звернувся до співвітчизників із потужним посланням, а експерти поділилися з виданням "Коментарі" головними висновками та прогнозами через рік відкритого вторгнення.

Також видання "Коментарі" повідомляло – рік із початку широкомасштабної російської агресії проти України – як він змінив розстановку сил у світі? Як ситуація на геополітичній арені може розвиватись далі? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини