Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ліквідовано щонайменше 60 окупантів: ЗМІ дізналися, як підставилися росіяни
commentss НОВИНИ Всі новини

Ліквідовано щонайменше 60 окупантів: ЗМІ дізналися, як підставилися росіяни

За інформацією ЗМІ, ЗСУ, ймовірно, вдарили по полігону армії РФ під час шикування

21 лютого 2024, 09:52 comments6879
Поділіться публікацією:

Українські захисники 20 лютого, ймовірно, вдарили по шикуванню російських мотострільців в окупованій частині Донецької області, поки загарбники чекали на командувача – внаслідок удару, за різними оцінками, загинули щонайменше 60 окупантів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Російська служба BBC, з посиланням на джерела, а також фото та відео з місця удару.

Ліквідовано щонайменше 60 окупантів: ЗМІ дізналися, як підставилися росіяни

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

"У середині дня 20 лютого українські військові, ймовірно, завдали удару двома ракетами з РСЗВ HIMARS по полігону біля села Трудівське у Волноваському районі Донецької області, повідомили російській службі Бі-бі-сі кілька джерел, знайомих із ситуацією. У цей момент на полігоні на шикуванні знаходилися військовослужбовці 36-ї гвардійської мотострілецької бригади (військова частина 06705), постійним місцем дислокації якої є місто Борзя Забайкальського краю", – йдеться у матеріалі.

Зазначається, що в момент удару військовослужбовці 4, 5 і 6-ї роти цієї бригади були вишикувані на полігоні і чекали на прибуття командувача 29-ї армії Східного військового округу, генерал-майора Олега Мойсеєва.

Окупант, що вижив, на відео, яке є в розпорядженні BBC, прокоментував це так: "Вишикували в чистому полі командири".

ЗМІ повідомляє, що загалом має більше 10 фотографій і відеозаписів з полігону, зроблених відразу після удару, — на них зафіксовано десятки загиблих. Пишуть, що не публікують ці матеріали з етичних міркувань.

Загалом, як повідомляє видання, за різними оцінками, у тому числі самих військовослужбовців 36-ї бригади, внаслідок удару могли загинути щонайменше 60 людей.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Шойгу відрапортував про захоплення плацдарму на лівому березі Дніпра: у ЗСУ відреагували.

Також видання "Коментарі" повідомляло – від чого залежить подальший результат у війні: які проблеми вирішити Україні з союзниками.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

7

22 лютого 2024, 10:42

вдарили по побудові російських мотострільців - і що орки там збудували? Джерело: https://society.comments.ua/ua/news/warrussia/likvidovano-schonaymenshe-60-okupantiv-zmi-diznalisya-yak-pidstavilisya-rosiyani-726211.html © Comments.ua

Мойгосподин!

21 лютого 2024, 11:54

Слава Украине !


Новини