Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ліквідовано кілька російських офіцерів, - Арестович
commentss НОВИНИ Всі новини

Ліквідовано кілька російських офіцерів, - Арестович

Збройні сили України ліквідували російських окупантів на Херсонщині

10 липня 2022, 20:30 comments1074
Поділіться публікацією:

Українські захисники завдали ударів по командних пунктах росіян на півдні. Про втрати окупантів Олексій Арестович написав в Фейсбук. За його словами, 9 липня в Чорнобаївці українські військові поцілили в скупчення ворога.

Ліквідовано кілька російських офіцерів, - Арестович

Фото Генеральний штаб ЗСУ

"Це ще плюс 12 старших російських офіцерів (генерали/полковники), доданих до десяти, що загинули і поранені трохи північніше, в Новій Каховці, командний пункт, склад боєприпасів, кілька десятків одиниць техніки", — зазначив він.

Про це також повідомили на сторінці оперативного командування "південь", наголосивши, що завдано удару по позиціям ворога та знищено автомобільну техніку окупантів та "57 одиниць — це броньована та автомобільна техніка, в тому числі командно-штабні машини, що були знищені в Чорнобаївці" 9 липня.

Як писав портал, на фронті переламний момент вже пройшов десь місяць тому, пояснює військовий, адже окупантам тактика "випаленої землі" теж не приносить бажаних результатів. Оскільки вони не можуть наступати по всій лінії фронту, а лише в одній точці, перетворюючи цей район на пекло кількістю ударів та обстрілів в момент часу.

Також ми писали, що станом на 10 липня в Генеральному штабі ЗСУ розповіли, в яких напрямках найгарячіші бої та де росіяни обстрілюють населені пункти. Російська армія продовжує обстріли українських населених пунктів з ракетних систем, авіації, артилерії. Частину Луганської області українські захисники утримують, ворогу не вдається вийти на адмінмежі та захопити всю територію. Українські захисники завдають нищівних втрат росіянам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей

10 липня 2022, 19:58

Ну, дай Бог сегодня не последние:) Меньше полканов-чище дорога на Крым.


Новини