Головна Новини Суспільство Війна з Росією На яких ділянках фронту найгарячіше, - Генштаб
commentss НОВИНИ Всі новини

На яких ділянках фронту найгарячіше, - Генштаб

В Генштабі розповіли, в яких напрямках тривають бої

10 липня 2022, 19:25
Поділіться публікацією:

Російська армія продовжує обстріли українських населених пунктів з ракетних систем, авіації, артилерії. Про це повідомляють в Генштабі ЗСУ.

На яких ділянках фронту найгарячіше, - Генштаб

Фото Генеральний штаб ЗСУ

На півночі окупанти обстрілюють села Сумської та Чернігівської областей. В Харківській області тривають обстріли обласного центру та прилеглих населених пунктів з танків, ствольної та реактивної артилерії, авіації. Також тривають обстріли населених пунктів на Слов’янському напрямку, здійснено авіаудар біля Богородичного.

В напрямку Мазанівки та в районі Новоселівки Другої атаки окупантів відбили українські захисники, ті відійшли з втратами. Окупанти обстрілювали населені пункти на Бахмутському напрямку. Біля Авдіївки та Володимирівки росіяни завдали авіаударів.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках по лінії зіткнення тривають бої та обопільні обстріли із застосуванням мінометів, танків, ствольної та реактивної артилерії.

На півдні ЗСУ знищили чотири склади боєприпасів окупантів. Зниено 15 окупантів, понад 60 одиниць техніки, броньована та автомобільна техніка, в тому числі командно-штабні машини в Чорнобаївці, протитанковий і переносний зенітний ракетні комплекси. Всього з лютого знищено 37300 живої сили противника.

На півдні росіяни обстрілюють лінію фронту, аби не допустити просування українських сил. В Чорному морі росія утримує два кораблі-ракетоносії із понад півтора десятка "Калібрів", а також три вдк.

Як писав портал, на фронті переламний момент вже пройшов десь місяць тому, пояснює військовий, адже окупантам тактика "випаленої землі" теж не приносить бажаних результатів. Оскільки вони не можуть наступати по всій лінії фронту, а лише в одній точці, перетворюючи цей район на пекло кількістю ударів та обстрілів в момент часу. Це значно сповільнює просування ворога. Про це розповів заступник командира Легіону Свободи, Володимир Назаренко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини