Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нова тактика окупантів теж не ефективна: чому знищення та руйнування не дає результатів
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова тактика окупантів теж не ефективна: чому знищення та руйнування не дає результатів

Військовий розповів, чому російська армія зазнає втрат

10 липня 2022, 18:05
Поділіться публікацією:

На фронті переламний момент вже пройшов десь місяць тому, пояснює військовий, адже окупантам тактика "випаленої землі" теж не приносить бажаних результатів. Оскільки вони не можуть наступати по всій лінії фронту, а лише в одній точці, перетворюючи цей район на пекло кількістю ударів та обстрілів в момент часу. Це значно сповільнює просування ворога. Про це розповів заступник командира Легіону Свободи, Володимир Назаренко в ефірі телеканалу "Еспресо".

Нова тактика окупантів теж не ефективна: чому знищення та руйнування не дає результатів

Фото Генеральний штаб ЗСУ

З огляду на те, що західна артилерія в руках українців нищить склади в тилу ворога та живу силу, росіянам все важче збирати сили для атак.

"Ворог здатний наступати в одній точці, сконцентрувавши тактику "випаленої землі". Вони на Сєвєродонецьк скинули в еквіваленті однієї атомної бомби, якщо поміряти ту кількість бомб, снарядів, ракет, які були випущені з авіації, артилерії. У ворога не вистачить сил довго тримати такий наступ", — говорить він.

За словами Володимира Назаренка, підготовлені українські батальйони можуть тиснути ворога та знищувати його високоточною артилерією на інших напрямках фронту — біля Херсону, Запоріжжя, Харкова.

HIMARS Збройні сили використовують для враження цілей в тилу ворога. Активно техніка працює на Луганському, Бахмутському напрямках — знищується бронетехніка, боєкомплекти, жива сила окупантів. Резерви, які вони будуть перекидати до лінії фронту захисники зможуть нищити цією високоточною артилерією.

Як писав портал, що означають вибухи в Казахстані після заяв Токаєва та чому в нього з росією погіршилися стосунки. Росія негативно реагує на те, що керівництво Казахстану хоче допомагати Європі з енергоресурсами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини