Головна Новини Суспільство Війна з Росією Легіон "Свобода Росії" повідомив, чи досі залишається на території РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Легіон "Свобода Росії" повідомив, чи досі залишається на території РФ

Один з лідерів Легіону "Свобода Росії" з позивним "Цезар" розповів про те, чи представники ЛСР перебувають у Росії.

25 травня 2023, 14:27
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Легіон "Свобода Росії" та "Російській добровольчий корпус" на початку тижня заявили, що увійшли у Бєлгородську область Російської Федерації. Доказом були фото та відеоматеріали військових. Тепер один з керівників ЛСР розповів чи його люди досі залишаються там. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на українського журналіста Андрія Цаплієнка.

Легіон "Свобода Росії" повідомив, чи досі залишається на території РФ

Легіон "Свобода Росії" на території РФ. Фото з відкритих джерел

Андрій Цаплієнко записав інтерв'ю з одним з лідерів військового угрупування легіону "Свобода Росії", який має позивний "Цезар". Російський доброволець підтвердив, що на територію Бєлгородської області РФ заходили його бійці приблизно у складі ротно-тактичної групи.

Український журналіст запитав, чи військові ЛСР досі перебувають на території Російської Федерації. "Цезар" ствердно відповів "так". За словами представника легіону "Свобода Росії" місцеві жителі РФ, які знаходяться поруч з прикордонними територіями підтримують діяльність ЛСР.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Міністерство оборони Росії відреагувало на ситуацію в Бєлгородській області, куди з рейдом зайшли ЛСР та РДК. Російська установа заявила, що нібито знищила понад 70 повстанців. А очільник Міноборони РФ Сергій Шойгу погрожує жорсткими реакціями на такі дії. Попри це легіон "Свобода Росії" спростовує такі повідомлення Міноборони РФ та вказує на кількох поранених та загиблих серед своїх людей.

Також "Коментарі" писали про те, що у РДК назвали напрямки нових рейдів по території РФ. За їх словами появу угрупувань слід очікувати в кількох прикордонних регіонах Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини