Головна Новини Суспільство Війна з Росією РДК назвали напрямки нових рейдів по території РФ: яким містам Росії слід приготуватись
commentss НОВИНИ Всі новини

РДК назвали напрямки нових рейдів по території РФ: яким містам Росії слід приготуватись

Російські повстанці з РДК та легіону "Свобода Росії" анонсували нові напрямки для своїх рейдів. Таким чином військові заявляють, що звільняють РФ від путінського режиму

23 травня 2023, 16:55 comments3241
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

РДК назвали напрямки нових рейдів по території РФ: яким містам Росії слід приготуватись

РДК назвали напрямки нових рейдів по території Росії

РДК та легіон "Свобода Росії" увійшли на територію Бєлгородської області Росії 22 травня. Згідно з повідомленнями від російських повстанців, вони досі залишаються там та анонсували нові напрямки своїх рейдів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі РДК.

Після входу у Бєлгородську область та заяв про звільнення кількох прикордонних населених пунктів "Російський добровольчий корпус" анонсував, що боротьба проти Путіна триватиме до кінця його життя.

"Війна триватиме, поки повішене тіло Путіна не прикрасить стіни Кремля, а його зграя не буде засуджена справедливим судом російського гніву", — заявляють бійці РДК.

Окрім того, російські солдати-повстанці заявили, що не хочуть зупинятись тільки на прикордонних територіях РФ та вказали наступні свої цілі.

"Країна дозріла для звільнення. А найбільше чекають на звільнення території, прикордонні до зони військових дій: Курськ, Брянськ, Бєлгород", — пишуть російські повстанці.

Бійці РДК наголошують, що не збираються заподіяти шкоди мирному населенню та закликають до допомоги тим, хто виступає проти путінської диктатури.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Міноборони РФ відреагувало на ситуацію у Бєлгородської області. У Росії заявили, що знищили усіх повстанців, однак самі ж РДК стверджують, що досі знаходяться на території РФ,

Також "Коментарі" писали про реакцію заступника голови Радбезу РФ Дмитрія Медведєва, який різко висловився про вхід російських повстанців на територію Бєлгородської області Російської Федерації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/russvolcorps
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини